2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امید بیخود داری 

حتی اگه برگرده هم ارزشی نداره 

چون آدمی که یه بار رفته راه رفتنو یاد گرفته بازم میره 

اینا رو بلند به خودت بگو 

ارزش یه آدم بیشتر از اینه که هی پس زده بشه 

چون بیش از حد صبوری گمان کردند هیچ احساس نمی کنی ....  دوستان کاربری واگذار شده به تاریخ تاپیکا دقت کنید هی از من سوال نپرسید 😑😑😑

عزیزم باید مراحل بعد از جدایی چ کات رو بگذرونیم و ازش عبور کنی و نذاری واسه خودت چالش یا دغدغه حل نشده باقی بمونه 

اینو منی که مساورم دارم میگم ❤️🌱

برای خوشبخت شدن باید خود آگاه شد 🌱 عاشق زندگی میشم وقتی پیامای رضایت بخشتونو از مشاوره میبینم😍ابرای وقت مشاوره درخواست بدید و منتظر پاسخگویی باشید ☁️😇 یه روانشناس که عاشق کمک به ادماست و در تلاشه حال خوب و آگاهی و نور رو سراسر دنیا پخش کنه🥲 پوست انداختم تا به اینجا رسیدم 😉❤️
عزیزم باید مراحل بعد از جدایی چ کات رو بگذرونیم و ازش عبور کنی و نذاری واسه خودت چالش یا دغدغه حل نش ...

چیکار کنم انگار هنوز فکر میکنم دوسم داره ولی حس میکنم به زمان احتیاج داره 

صد نامه فرستادم صد راه نشان دادم یا راه نمیدانی یا نامه نمیخوانی🌄

چیکار کنم انگار هنوز فکر میکنم دوسم داره ولی حس میکنم به زمان احتیاج داره 

خیلی مفصله دوست داشتید ب پیجی که تو امضام هست پیام بدید وقت مشاوره بگیرید 

برای خوشبخت شدن باید خود آگاه شد 🌱 عاشق زندگی میشم وقتی پیامای رضایت بخشتونو از مشاوره میبینم😍ابرای وقت مشاوره درخواست بدید و منتظر پاسخگویی باشید ☁️😇 یه روانشناس که عاشق کمک به ادماست و در تلاشه حال خوب و آگاهی و نور رو سراسر دنیا پخش کنه🥲 پوست انداختم تا به اینجا رسیدم 😉❤️
جلسه اول رایگانه😍؟

اره گلم