2777
2789

شوهرم مثلا مهندسه ولی 5سال و نیم ازدواج کردیم شاید باورتون نشه خرج خونه رو نمیتونه بده همش با یک میلیون الان ک 800تومنم یارانمون اضافه شده بهش باهمینا خرجیمونو میگذرونیم به سختی ازدواجم کردیم واسنه حتی خرید عروسی مث لوازم ارایش و لباس و..هیچی نکرد گف بعد توخونمون بریم میگیرم ولی تاهمین الانشم پدر مادرم پول تو جیبی و لباسامو ساپورت میکنن تنها ویژگی مثبتش خیانت نکردنشه نه میتونم ازش بچه بیارم نه مریض بشم منو میبره دکتر هیچی میگ برو خونه مامانت ببرنت دکتر ازطرفی اسم طلاق میاد میترسم اینقدرررررر ک نگم ازتنهایی بعدش میترسم من نه پشتوانه مالی دارم ن چیزی ک برم یک شغلی یادبگیرم اصن موندم چیکارکنم چی به سرم میاد همه میگن چرا بچه نمیارید من همیشه الکی میگم بچه زوده واسمون درصورتیک بچه بیاد بدبخت میشه باهمیچن ادمی ک همش مفت خوری کرده و تلاشی نمیکنه برا زندگیش حتی میگم من میرم سرکار ک زندگی نپاشه ازهم نمیذاره من تو خونه پدرم اصن کارنکردم ب امام حسین حتی شده روزایی ک گرسنه خوابیدم تو خونش ولی این مرد همش تو اتاقه با لپ تاپش و مثلا میگ دارم کارمیکنم درصورتیک بعد اینهمه سال اگ کار میکرد باید حقوقی اضافه میشد پولی دستمونو میگرفت هیچیییی اصن همیشه هم میگه تقصیر توعه چون غر میزنی ب جایی نمیرسیم میگم من دلم میسوزه واس زندگیمون چرا اینطوری میکنی با زندگیمون منم بد بخت کردی درصورتیکه اعتقاد داره اون حیف شده بامن شوهرم 10سال ازم بزرگتره بشدت غد و لجبازه و نصیحت گوش نمیده خانوادشم حرفی نمیزنن چون حرفشونو گوش نمیده اگرم حرفی بزنن از برادرشون دفاع میکنن مادرشون دوسال پیش فوت شد زن خوبی بود ولی هیچوقت ب پسرش نگف درست رفتارکن

شوهرم ارثیه اش رو داد ب برادر مجردش هم خونه هم زمین حتی یک ماشین بابام واسمون گرف داد ب برادرش کلا زندگیمونو فلج کرده موندم چیکارکنم اصن ک برم بعدش چی ب سرم میاد😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چطور پشتوانه مالی نداری پدرت با این که وظیفه شوهرت لباس و پول تو جیبیت رو میده ماشین می‌خره بعد طلاق هم مطمئن باش پشتت می ایسته

کاربری چهارمم هست لطفا رحم کنید🙏💜هیچکس از حرکت بعدی من خبر نداره حتی خودم خدایا اگه من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو حتما حکمتی توشه من هیچ وقت ناخواسته کسی رو ناراحت نمیکنم همش برنامه ریزه شده هست😅لطفا لطفا لایک نکنید حتی شما دوست عزیز🚫 

میگی تنها خوبیش اینه که خیانت نکرده شاید بخاطر وضع مالیتون به خودش اجازه چنین کاری نمیده، اگر خوبی دیگه ای نداره روی بقیه عمرت که قراره به پاش بذاری جدی تر فکر کن

.                                                                  
بنظرم چون پشتت بعد طلاق گرم نیست فعلا بهش فکر نکن

خوب میگه خانوادم پول میدن لباس میخرن ماشین میخرن یعنی پشتش نیستن؟

کاربری چهارمم هست لطفا رحم کنید🙏💜هیچکس از حرکت بعدی من خبر نداره حتی خودم خدایا اگه من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو حتما حکمتی توشه من هیچ وقت ناخواسته کسی رو ناراحت نمیکنم همش برنامه ریزه شده هست😅لطفا لطفا لایک نکنید حتی شما دوست عزیز🚫 

خودت خوب فکر کن قطعا بهتر از ما شوهرتو میشناسی... یخوده پول ازبابات بگیر برو پیش مشاور خانواده وتمام این مشکلات رابگو وازش راه حل بخاه.... دست رودست بذاری وغصه بخوری یاگریه کنی چیزی حل نمیشه باصبر کردن الکی هم چیزی حل نمیشه فقط برو پیش مشاور وازشون بخاه کمک کنن وهرچی گفتن گوش کن

میگی تنها خوبیش اینه که خیانت نکرده شاید بخاطر وضع مالیتون به خودش اجازه چنین کاری نمیده، اگر خوبی د ...

این دلش نمیاد واسه خونه و زنش خرج کنه به نظرت میره  پول به زن ....میده

از لحاظ مالی پشتشن اگر از بقیه لحاظ ها پشتش بودن حداقل چیزی میگفتن یا کاری میکردن

اون شوهر درست بشو نیست مخصوصا با خط آخری به نظرم باید مشکلاتش رو به خانوادش بگه بعد ببینه نظرشون چیه