شوهرم مثلا مهندسه ولی 5سال و نیم ازدواج کردیم شاید باورتون نشه خرج خونه رو نمیتونه بده همش با یک میلیون الان ک 800تومنم یارانمون اضافه شده بهش باهمینا خرجیمونو میگذرونیم به سختی ازدواجم کردیم واسنه حتی خرید عروسی مث لوازم ارایش و لباس و..هیچی نکرد گف بعد توخونمون بریم میگیرم ولی تاهمین الانشم پدر مادرم پول تو جیبی و لباسامو ساپورت میکنن تنها ویژگی مثبتش خیانت نکردنشه نه میتونم ازش بچه بیارم نه مریض بشم منو میبره دکتر هیچی میگ برو خونه مامانت ببرنت دکتر ازطرفی اسم طلاق میاد میترسم اینقدرررررر ک نگم ازتنهایی بعدش میترسم من نه پشتوانه مالی دارم ن چیزی ک برم یک شغلی یادبگیرم اصن موندم چیکارکنم چی به سرم میاد همه میگن چرا بچه نمیارید من همیشه الکی میگم بچه زوده واسمون درصورتیک بچه بیاد بدبخت میشه باهمیچن ادمی ک همش مفت خوری کرده و تلاشی نمیکنه برا زندگیش حتی میگم من میرم سرکار ک زندگی نپاشه ازهم نمیذاره من تو خونه پدرم اصن کارنکردم ب امام حسین حتی شده روزایی ک گرسنه خوابیدم تو خونش ولی این مرد همش تو اتاقه با لپ تاپش و مثلا میگ دارم کارمیکنم درصورتیک بعد اینهمه سال اگ کار میکرد باید حقوقی اضافه میشد پولی دستمونو میگرفت هیچیییی اصن همیشه هم میگه تقصیر توعه چون غر میزنی ب جایی نمیرسیم میگم من دلم میسوزه واس زندگیمون چرا اینطوری میکنی با زندگیمون منم بد بخت کردی درصورتیکه اعتقاد داره اون حیف شده بامن شوهرم 10سال ازم بزرگتره بشدت غد و لجبازه و نصیحت گوش نمیده خانوادشم حرفی نمیزنن چون حرفشونو گوش نمیده اگرم حرفی بزنن از برادرشون دفاع میکنن مادرشون دوسال پیش فوت شد زن خوبی بود ولی هیچوقت ب پسرش نگف درست رفتارکن
شوهرم ارثیه اش رو داد ب برادر مجردش هم خونه هم زمین حتی یک ماشین بابام واسمون گرف داد ب برادرش کلا زندگیمونو فلج کرده موندم چیکارکنم اصن ک برم بعدش چی ب سرم میاد😭😭