2777
2789

من کنکوری هستم وروزه نگرفتم از سال یازدهم به بعد قبلشو در حدتوان گرفتم اما موقع کنکور چون نمیتونستم بخونم نگرفتم اخه من خیلی زودببخشید گشنم میشه همیشه و حتی موقع درس خوندن دم دستم کلی چیز میزارم حتی شنیدم تو کتاب خدا گفته اسلام باضرردیدن مخالفه و من یه ماهم روازدست میدادم مدرسه هم میرفتم وهوا گرم بودسال قبل اما امسال چون میخوندم روزه نگرفتم باتوجه به اینکه من کنکور داشتم ایا برام گناه بوده؟ قضاشونو چطوری باید بگیرم

زنگ بزنید به دفتر مرجع تقلیدتون و سوال کنید.

این‌جا کسی متخصص احکام نیست.

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عذرتون موجه نبوده. باید کفاره به جا بیارید .بازم زنگ بزنید دفتر مرجع هم بپرسید 

وقتی کسی میگه از تاپیکِ من برید بیرون ، شما باید برای حفظ شخصیت و عزت نفس خودت جوری از تاپیک بری ، که انگار اصلا از اول به اون تاپیک وارد نشده بودی 👋 توجه کنید که من درباره ی تاپیک و نی نی سایت حرف نمی زنم😇 توی این سایت و فضای مجازی کلا خیلی فعال نیستم ؛ فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا استوری میذارم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

بله اما مشاور کنکور گرفته بود دوستم و بهش گفته بود اسلام باضرر مخالفه برا همین من هم نگرفتم

ضرر یعنی شما مشکلی تو بدنتون داشته باشید .مشاور کنکور چطور به خودش اجازه میده الکی فتوا بده برای خودش؟

وقتی کسی میگه از تاپیکِ من برید بیرون ، شما باید برای حفظ شخصیت و عزت نفس خودت جوری از تاپیک بری ، که انگار اصلا از اول به اون تاپیک وارد نشده بودی 👋 توجه کنید که من درباره ی تاپیک و نی نی سایت حرف نمی زنم😇 توی این سایت و فضای مجازی کلا خیلی فعال نیستم ؛ فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا استوری میذارم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

بله درس میگین بایدازدم درس سوال میکردم

بازم همین که به فکر جبران افتادین خوبه .به نظرم زنگ بزنید دفتر مرجعتون بپرسید