2777
2789
عنوان

حق دارم جدا بشم

195 بازدید | 14 پست

من چهاره ساله عروسی کردم ،یه روز خوش ندیدم ،خونه ی پدشوهرم میشینیم ،شوهرم نه سربازی رفته نه کاردرست وحسابی داره ،الانم خونمون مشکل داره نمیتونه بره خونه اجاره کنه ،من از ناراحتی خابم نبرده ،تا الان ،به نظرتون موندن با همچین ادمی به صلاحه منه ،تا الان که باهاش بودم نه طلا واسم خریده نه لباس درست و حسابی هیچی،از چشمم افتاده دوسش ندارم نگاش میکنم میگم من به چیه این دلم خوش باشه ،فقط تنها ویژگی مثبتش اینه که رفیق باز نیست و خیانت هم نمیکته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینا وظیفشه ک انجام نده

اگه راحت نیستی جدا شو

وزززن فعلی بدلیل افسردگی۷۳_ارزومه دوباره برسم۵۰.                                                                       ۷۸🔓۷۳🔓۵۰🔒
یعنی چی وظیفشه انجام نده نفهمیدم

رفیق بازی و خیانتو وظیفه هر مردیه ک انجام نده چرا ما زنا فکر میکنیم اگه مردی اینارو انجام نده یعنی داره لطف در حقمون میکنه و جزو ویژگی های مثبتش حساب میکنیم

وزززن فعلی بدلیل افسردگی۷۳_ارزومه دوباره برسم۵۰.                                                                       ۷۸🔓۷۳🔓۵۰🔒
رفیق بازی و خیانتو وظیفه هر مردیه ک انجام نده چرا ما زنا فکر میکنیم اگه مردی اینارو انجام نده یعنی د ...

اهان الان متوجه شدم ببخشید فک کردم میگی وظیفش نیست که بزات کاری کنه