2777
2789
عنوان

خانوما حساب کتاب و پولا دست شماست یا همسرتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1007 بازدید | 85 پست
اینجوری خوبه این ب لحاظ اینکه دیگران بگیرن زود کوتاه میاد یا مثلا طلباشو خیلی دیر میگیره کلافه م میک ...

شوهره منم یه خصلت بد داره اینک پول ب کسی قرض میده دیگ روش نمیشه بگیره میگ یا خودش میاره یا بیخیال الا ۵۰ تومن ب اینو اون داده اونا هم ندادن اینم بیخیال عالم بهشم میگم میگ من مگ محتاج ۵۰ تومنم😑😐😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما برعکس اصصصلا خرید لباس مخصوصا با هم نمیریم 

به چشم تفریح نگاه کنید بهش 

من از اول همسرمو عادت دادم خرید و دکتر باید دوتایی بریم و بعدش بستنی یا شام بخوریم . عادت شده برامون 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

اینم سرش میشه اما عملا زود شل میشه مثلا کسی پول بخواد سریع میده یا طلب داشته باشه طرف الکی بگه ندارم ...

بشین راحت باهاش صحبت کن،صمیمی

بهش اقتدار بده

لگو مرد من میدونم خیلی خوب میتونی در امدتو مدیریت کنی ولی دلم میخام نظراتمو بهت بگم

بعد نظر دادن،بگو بازم هرطور خودت صلاح میدونی،جملات اقتدار دهنده بهش بگو،مثلا چقدر مردی،چقدر خوبه تورو دارم اینا

بعدم بگو بیا اول کارت قرض و قسطارو جدا کن از درامد بریز تو یه کارت که درنمونیم سروقتش

فلان چیزو و فلان چیزم با پس انداز و پولی که میمونه بخریم آخر ماه

یا بگو مثلا تقریبی ۲۰ میلیون داریم،کلا هزینه هامون میشه ۱۵ میلیون،هر ماه بیا و ۵ میلیونشو طلا،دلار یا حتی سکه پارسیان اینا بخریم و بذاریم کنار بعدا باهاش ماشین عوض کنیم،خورد خورد زیادشه یه چی بخریم برای زندگیمون

اصلا اصلا توهین نکنین،کوچیکش نکنین،بهش اقتدار ک بدین،دیگه ولخرجی نمیکنه و واقعا اون کاری که بگینو انجام میده،حتی اگر ب روی خودش نیاره که حرف شما را اجرا کرده

مردها خیلی مغرورن،اقتدار بدینشون ب حرفتون میشن

بشین راحت باهاش صحبت کن،صمیمی بهش اقتدار بده لگو مرد من میدونم خیلی خوب میتونی در امدتو مدیریت کنی ...

خیلی گفتم متاسفانه اصلا فایده نداره اون لحظه تحت تاثیر قرار میگیره بعدش باز همون ادمه😂

کارت دارم چندتا بهش میگم کارت دست تو رمزا با من ک هیچکدوم خرج نکنیم میگه نه من هزینه م زیاده تو بهم ...

شوهر منم اینطوری بود ولی وقتی دید واقعا پولا جمع میشه و پس انداز الان خودش اینکارو میکنه

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت
شوهر منم اینطوری بود ولی وقتی دید واقعا پولا جمع میشه و پس انداز الان خودش اینکارو میکنه

این میگه خودمو‌سرویس کنم ک کی میخواد یه مبلغی جمع بشه، یهو به معامله میکنم ک سودش بیشتر باشه، کلا برعکس خیلی از ادماس😂