2777
2789
عنوان

بیاید توگروه چت کنیم بچه ها

63 بازدید | 5 پست

بچه ها لینک گروه و میزارم

کپی کنید برید توی تلگرامتون بفرستین پیوی خودتون و ازاونجامیتونید واردش شید

هرکیو هم دوس داشتین اد کنید

https://t.me/+EolUnDvELvc1NWI0

ی گروه روبیکا داره اینجا یعنی ی بار عضو شدم چقد این زنا بد دهن بودنو چرت میگفتن و حرفای چرند میزدن

همین دورهمی اقدامیا و متاهلای نی نی سایتو میگی؟ 

منم لفت دادم بس بد حرف میزدن

ب خیال خودشونم با هم راحت بودن 😐😂

کانالم در تلگرام: konkuri_barname💚� گروه رقابتی تلگرام دارم که ۱۵ روز امتحانش رایگانه❤من پزشکی نمیخونم دوست عزیز؛ اگه میای اینو بپرسی نپرس🙂دانشجوی علوم پزشکی ام و پس از دانشجو شدن برای مشاوره و برنامه ریزی آموزش دیدم . الانم دو ساله که دارم برنامه مینویسم تقریبا ♥️😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین دورهمی اقدامیا و متاهلای نی نی سایتو میگی؟  منم لفت دادم بس بد حرف میزدن ب خیال خودشونم ...

وای ارع

یه دختری هم که بود گوشت خالص بود دنبه ها

هی راه به راه از چپو راست خودش عکس میزاش تهوع گرفتم ازش

بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....

وای ارع یه دختری هم که بود گوشت خالص بود دنبه ها هی راه به راه از چپو راست خودش عکس میزاش تهوع گرف ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂وای جر 

گیسو رو میگی؟ 

آره 

هی ام از خودش تعریف میکرد ک دوست پسر صیغه ایم از سر تا پامو میخوره 😂وای سم خالص بودن 

کانالم در تلگرام: konkuri_barname💚� گروه رقابتی تلگرام دارم که ۱۵ روز امتحانش رایگانه❤من پزشکی نمیخونم دوست عزیز؛ اگه میای اینو بپرسی نپرس🙂دانشجوی علوم پزشکی ام و پس از دانشجو شدن برای مشاوره و برنامه ریزی آموزش دیدم . الانم دو ساله که دارم برنامه مینویسم تقریبا ♥️😍
ی گروه روبیکا داره اینجا یعنی ی بار عضو شدم چقد این زنا بد دهن بودنو چرت میگفتن و حرفای چرند میزدن

نه این گروه چت تلگرامه

هرکدوم دوس داشتین بیاین بچه ها

قرارم نیس درمورد اقدام و بارداری و اینا صحبت بشه