2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله تاپیک آخرم هستش..

نمیتونم هیچجوره تموم کنم و فراموشش کتم

سخت نگیرید,خبری نیست✅‌                          ‌           مسافر بینهایت                                                                 میروم تا همه عمر به خود تکیه کنم..                                                                  
ازدواج کردم تاتموم شه

وقتی دوسش داشتی چجوری ازدواج کردی

چجوری تونستی شوهرت که اومد خاستگاری بهش حسی داشته باشی

سخت نگیرید,خبری نیست✅‌                          ‌           مسافر بینهایت                                                                 میروم تا همه عمر به خود تکیه کنم..                                                                  
چقد خوب من توانایی این کارم ندارم دلم نمیذاره اصن

مث منی

وقتی دوسش داشتی چجوری ازدواج کردی چجوری تونستی شوهرت که اومد خاستگاری بهش حسی داشته باشی

دوسش نداشتم تهدیدم میکرد بخاطر تهدید تورابطه مونده بودم 

خداوند هر قلب محزون  و هر بنده شكرگزار را دوست دارد..♥️  میشه واسه نی نی کوچولوم صلوات بفرستید سالم بدنیا بیاد🥰
حالا چرا سمی؟دلیلت چیه ک اینجور میگی عزیزم

هر بار خیانت میکنه بعدش میفهمم میگ پشیمونم دوباره تکرار میکنه بحث و جنگ و دعوا داریم هر دفعه ناامید میشم کات میکنم خیلی جدی آسمون و زمین میدوزه بهم ک ی کاری کنه دوباره ببینمش همه رو واسطه میکنه ولی باز دوباره همون آدمه یکم که نرم میشم دوباره شروع میکنه کاراشو