2777
2789
عنوان

رژیم لاغری شیردهی

60 بازدید | 8 پست

سلام وقت بخیر دوستان من یک ماه و بیست روز هست که زایمان کردم میخواستم رژیم لاغری شیردهی بگیرم کسی بوده که گرفته باشه و نتیجه بگیره در ضمن شیرم کم هست و در کنارش از شیر خشک هم استفاده می کنم

زندگی زیباست 

من بعد دو هفته ورزش و شروع کردم و رژیم کالری شماری 

سره دو ماهم برگشتم وزن قبلم 

شیرمم خداروشکر کم نشد 

بچم الان ده ماهشه ۱۲ کیلو 

ناموسن ک بدون ایموجی با من چت نکنین حس میکنم لالین فقط دارین لب میزنین.😤🤦🏼‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نسبت ب وزن و قدم گف روزی ۱۲۰۰ کالری بخورم 

ولی خو شیر میدادم روزی ۱۸۰۰ بعضی روزام ۲۰۰۰ میخوردم 

ولی کنارش ورزش میکردم تا جبران شه 

من بعد دو هفته ورزش و شروع کردم و رژیم کالری شماری  سره دو ماهم برگشتم وزن قبلم  شیرمم خ ...

از روز سی ام شروع کردم به پیاده روی متاسفانه رگ پام گرفت دو روزی هست نرفتم و به خاطر زایمان سزارین کمتر میتونم ورزش کنم چون جای بخیه هام بد جوری درد می‌کنه 

زندگی زیباست 
از روز سی ام شروع کردم به پیاده روی متاسفانه رگ پام گرفت دو روزی هست نرفتم و به خاطر زایمان سزارین ک ...

اها من طبیعی بودم 

اینقد برام مهم بود زود کم کنم ک حتی روزی ۲۰۰ یا ۳۰۰ تا طناب میزدم کاره احمقانه ای 

تو خونه هم ساعت میگرفتم روزی نیم ساعت دور خونه پیاده روی تند 

نیم ساعتم شبا ورزش شکم و کمر و همینا میکردم با ی برنامه از نت