2777
2789

دوباره کی بار دار شدید بچه چندمتون بود  بعد چند مدت از دست دادید ترس ازاینکه باز اینم از دست بدید رو نداشتین

💕اگه خدا بخواد خرداد میام خبر سالم بودن نی نی مو میگم   میخوام cvsبشم برای نی نیم دعا کنید سالم باشه  🤍🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نه اما دختر عموم دکتر بی عقلل دیر سزارین کرد بچه خفه شد ولی خدارشکر انقد قوی موند دوسال بعدش یه دختر خوشگل حامله شد 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

من پسرم رو از دست دادم میترسم. مشکل داشته باشه و از دست بدم با اینه می‌خوام به بهترین دکتر ها برم

💕اگه خدا بخواد خرداد میام خبر سالم بودن نی نی مو میگم   میخوام cvsبشم برای نی نیم دعا کنید سالم باشه  🤍🌱
https://rubika.ir/joing/DBEHBCBB0QXJKINENDETHVDBDEFDVUOO بارداری

نه می‌خوام دوباره اقدام کنم ولی نه هنوز سزارین هستم جای بخیه بعد هفت ماه هنوز درد می‌کنه خوب نتونستم استراحت کنم به خاطر اونه

م نه . اما الان ۶ هفته سقط کردم. جای سزارین قبلیم رشد کزده بود الان ک سقط شده از داخل جای سزارینم ...

بچه چندم تون بود