2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پلوپزم هر روز روشن میشه 

در کل بستگی داره به سبک زندگیتون عزیزم که چه وسیله ای مصرفش بالاتر باشه تو خونه 

من حس میکنم توستر نون واقعا چیز اضافس اما ممکنه تو ی خونه خیلی استفاده بشه

من پلوپز آرام پز و بخار پزم یکیه .خیلی استفاده دارم چون تایمر داره مثلا میخوام برم بیرون میخوام شب برنجم بپزه تایمر میزارن ساعت ۸ برنج دم بکشه حتی اگه صبح برم بیرون خیالم راحته

پلوپز و هواپز ک دستم نزدم اصلنم نمیدونم چطو کار میکنه ولی میوه خشک کن خیلی خوبه ی عالمه برگه میوه درست میکنم همیشه خیلی ب درد بخوره البته نظر منه 

از اشتباهات بی‌پایه مردم یکی این است که خیال می‌کنند هر کس دارای خصوصیاتی است تغییر‌ناپذیر؛ یکی بد است و دیگری خوب، این هشیار است و آن احمق؛ این فعال است و آن تنبل.هر انسانی در خود عناصر خوب و بد را دارد، گاهی روی خوبش را نشان می‌دهدو گاهی روی بدش را ...!