2777
2789

چند روز بعد از تزریق آمپول ورم دماغتون کمتر شد؟ 

من 8 ماهه عمل کردم نوک دماغم ورم داره یک هفتس آمپول زدم ولی هیچی تاثیری ندیدم 

از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم همون موقع که آنزیم میزنه ورمش میخوابه درضمن بینیت تا یک سال ورم داره 

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️

بینی باید روند طبیعیشو طی کنه آمپول هیچ فایده نداره اگرم داشته باشه موقت 

تولد من تویی و پیش از تو یاد نمی آورم که وجود داشتم...✨💙🧿 متأهل و متعهد 👩‍❤️‍👨  یادتون باشه مشکلات تاریخ انقضا دارن همگی ی روز حل میشن 🙃😉
چند ماه بعد از عمل آمپول زد؟ 

8 ماه

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
بینی باید روند طبیعیشو طی کنه آمپول هیچ فایده نداره اگرم داشته باشه موقت 

هفته قبل رفتم مطب

خود دکتر گفت باید آمپول بزنی 

بعد از 8 ماه گفت هنوز نوک دماغت خوب جمع نشده😩

از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم. 
دماغم استخوانی بود با پوست ضخیم 

منم ۸ ماهه عمل کردم تمام رخ خیلی بزرگه دکتر هم کورتون نمیزنه .بنظرت کوچیک میشه تا یک سال یا دیگه ۸ ماه گذشته فرمش همینه ؟ برا شما چقد تغییر کرده تو این مدت. من نیمه فانتزی خواستم طبیعی عمل کرد