2777
2789
عنوان

یه سوال دارم از دهه هشتادیا

735 بازدید | 68 پست

سلام

نسبت ب شمام توی سایت یه گاردی گرفته شده؟؟

واضح تر میگم:

مثلا یکی تاپیک زده که همه بیاین همه نظر بدین همه بگین چیکار کنم!

بعد که میری نظر بدی استارتر به روی مبارکش هم نمیاره من خودم خیلی مواقع میتونم خیلی نظرات مفیدی بدم اما میگم با توجه ب تاپیکام میفهمن دهه هشتادیم نظرم براشون مهم نخواهد بود یا چون ازدواج نکردم و اینا به خودم اجازه نمیدم خیلی جاها توی خیلی مسائل ورود پیدا کنم و نظر بدم اما بعضی مواقع خب وقتی شخص خودش میگه همه بیاین همه نظر بدین و میبینم خودش خواسته و نظرم شاید ب دردش بخوره یه صحبتی میکنم(ک کاملا بهش فک میکنم و از تمام جوانب در نظر میگیرم) و بعدشم اصلااا استارتر محل نمیده برام مهم نیس ک محل نمیده فقط اینکه اگه نظر همه براشون مهمه خب نظر همه رو بخونن ی ری اکشن بدن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دهه هشتادیم ولی ۲۰ سالمه  دهه هشتادی ۲۲ ساله هم داریم ولی دیگه ۸۵ به بعد خیلی بچه ان

منم دارم بیست رو کامل میکنم 

کسی تا حالا نگفته تو دهه هشتادی هستی و اینا :( 

ولی انصافا بعضی دهه هشتادیا ...دیگه دیگه...

🤍Devils' Angel🤍

منم دارم بیست رو کامل میکنم  کسی تا حالا نگفته تو دهه هشتادی هستی و اینا :(  ولی انصافا ...

آره خب خیلی جاها چیزی نمیگن ولی معمولا که من وایب خوبی نمیگیرم از رفتارای بقیه وقتی میفمن دهه هشتادیم

آره خب خیلی جاها چیزی نمیگن ولی معمولا که من وایب خوبی نمیگیرم از رفتارای بقیه وقتی میفمن دهه هشتادی ...

آره متاسفانه

کدوم سالی؟ 

تا حالا واقعا کسی به خاطر دهه سنیم برام جبهه نگرفته ولی خیلی دیدم میگن دهه هشتادیا اینجور ... اونجور 

توجه نکن :)

همین دهه هشتادیا جراتی دارن که دهه های دیگه ندارن :)

🤍Devils' Angel🤍

ببینید بحث فقط اینجا هم نیست

فعلا که جامعه ما با دهه هشتادیا خیلی دشمنه

فک میکنن بچه ایم

در صورتی که عقل ما دهه هشتادیا از بعضیایی که ادعاشون میشه و سن بالا هستن خیلی بیشتره

دیگه به آخر خط رسیدم......همه چی برام تموم شد...حالم خوبه!!..مثل بیماری که گفت خوبم ولی فرداش مرد...!!!..شاید سرنوشت منم مثل همین بیمار بشه..کسی که در اعماق تاریکی هست و در انتظار نور...!!!...گاهی احساس میکنم که به هیچ جایی تعلق ندارم.!!...و احساس میکنم که ارزش و اعتباری هم ندارم...!!!...هیچکس نمیفهمه ناراحتی..هیچکس نمیفهمه درد کشیدی ولی وقتی اشتباه کنی همه میفهمن...!!...درد ها فراموش میشن اما اونایی که باعث شدن درد بکشم هرگز!!!!!!....و من شبی میرسه که بی خداحافظی بمیرم..!!!