2777
2789

عملا من میشم مهمان مادرم میشه صاحبخونه. 

اون چند روز استراحت هستم 😁

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان من واقعا کم میاد خونمون.

اما من میرم خونشون اگه میوه یا چیزی بخوام خودم برمیدارم

ولی مامانم‌میاد همینجوری میشینه یه جا و توقع داره من حواسم باشه کی دوست داره چای بخوره

مامانم وقتی بیاد مهمونی خونم اصلا نمیزاره دس ب سیاه سفید بزنم کلا همه کارا رو میکنه

هرچی هم بهشم میگم نکن مادر من تومهمونی

اصلا قبول نمیکنه میگه اینجوری راحتم

زتمام بودنی ها                                                             توهمین از آن من باش                                                       ک ب غیر با تو بودن                                                           دلم آرزو ندارد🫂

مامان من واقعا کم میاد خونمون. اما من میرم خونشون اگه میوه یا چیزی بخوام خودم برمیدارم ولی مامانم‌ ...

شما باید مثل مهمون از مادرت پذیرایی کنی . من که اینطوری هستم .آداب هم همینو میگه

ما اگه مهم‌ونی خونه مامانم بریم مثل یک میزبان که مهمان خارجی داره به ما میرسع

ولی غالبا چون یک روز درمیون خونه ما میاد اصلا به چشم مهمان نه خودشومیبینه و نه من میبینم😂😂البته اون زمان که تو کارخونه ام کمک بگم یک در هزار قشنگ خودشو مهمان میبینه که دست به سیاه سفید نمیزنه😂😂

سری پیش خودم رو پاره کردم بیاد سر قابلمه ام ببینه کی آشم وقتشه که نیومذ😂

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵

بعد مثلا سارژر بخواد اگه بگم توی جعبست بدش میاد حتما باید خودم پاشم بدم.

یه بار بهش گفتم شارژر اونجاست عصبانی سد شارژرو ورداشت بقیه سیمها رو ریخت زمین.

بعد گفتم خوب چرا اینجوری میکنی راحت باش هرچی میخوای بردار بخور هرچی میخوای بردار. پاشد قهر کرد رفت خونشون

مامان من خیلییی کم میاد ولی وقتی میاد خیلی معذبم به همه جای خونه سرک میکشه که یه ایرادی بگیره مثلا تشک مبل رو بلند میکنه ببینه زیرش تمیز یانه یا دریچه فاضلاب حمام تمیز یا نه 

اشهد ان علی ولی الله