2777
2789
یعنی چه؟؟؟😒😒حتما بهش بگو باهاش صحبت کن چون خیلی کارش اشتباهه. از این به بعدم هروقت رفتار ناجوری ک ...

سری آخر شوهرم خیلی ناراحت شد با اینکه خیلی آروم هستش عصبی شد داد بزن بسته دیگه بعدم همون جوری گفت ناراحت نشو من هستم 

بعدم که آمدیم خونه میگه دیگه با مادرت کار ندارم تا رفتارش درست بشه زن من رو کرده حرف خور خودش

ولی مامانم درست نمیشه و الان من اصلا نمیدونم دیگه چیکار کنم   

دوست عزیز ببخشید من خیلی صحبت کردم ببخشید اگر وقتت گرفتم این چند روز خیلی دلم گرفته  

اشهد ان علی ولی الله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سری آخر شوهرم خیلی ناراحت شد با اینکه خیلی آروم هستش عصبی شد داد بزن بسته دیگه بعدم همون جوری گفت نا ...

نمیدونم شوهرت جزو این دسته باشه یا نه اما مردها اکثرا همینن عزیزم.‌وقتی خانواده دختر یه کاری کنه فورا رگ غیرتشون باد میکنه و حتی تا قطع رابطه و بی احترامی  هم پیش میرن. ولی وقتی خانواده خودشون اذیت میکنن از زنشون طلبکارم میشن.

پس زیاد به غیرتی بازیهای مرد تو این مورد نباید توجه کرد.

اصلا نذار شوهرت دخالت کنه و حتی پیشش شکایت نکن.‌خودت با مامانت حرف بزن و حلش کن. مامانت گوش کرد که چه بهتر.اگه گوش نکرد دیگه حرف دلتو زدی و هربار  کاری کرد حتما بهش اخم کن و بد نگاه کن. دلخوریتو نشون بده. 

خیلی جواب میده.

این کار هم موثرتره هم برای ابروی خودت بهتره تا اینکه شوهرت بیاد دخالت کنه.

نمیدونم شوهرت جزو این دسته باشه یا نه اما مردها اکثرا همینن عزیزم.‌وقتی خانواده دختر یه کاری کنه فور ...

شوهرم خیلی خوبه

اصلا نمیذاره خانوادش بهم بی احترامی کنن و هیچ وقت نذاشته کسی از این موضوع مطلع بشه 

من از هیچی شانس نیاوردم جز همسرم 

ممنونم از شما و خیلی خیلی از لطف و محبت تون ممنونم که به درد دلم هام گوش دادید انشالله قلب مهربون تون همیشه سلامت باشه و به شادی بتپه  

اشهد ان علی ولی الله