2777
2789

من اوایل اینطوری بودم 

چند سالته؟ اگه نوجوونی و تازه به بلوغ رسیدی طبیعیه

بیاید به هم قول بدیم. قول بدیم درد و ناراحتی و استرس بقیه رو سبک نشماریم...شاید توی اون لحظه طرف فقط همینو میخواد.اگه دلش بچه میخواد نگیم وای بچه چیه بیخیال. اگه دلش میخواد ازدواج کنه نگیم وای شوهر چیه؟ بیخیال. هنوز زوده برات و شوهر بده و خیانت میکنه و این چرت و پرتا...اگه دلش میخواد مستقل باشه نگیم وای کار چیه؟ بخواب توی خونه. اگه دلش میخواد درس بخونه نگیم حالا اونا که خوندن به کجا رسیدن؟ با سبک شمردن درد بقیه، هیچکی فکر نمیکنه شما یه قهرمان هستید، بلکه احمق به نظر میرسید.لطفا اینو توی مغزتون پین کنید.

من یک ماهه پریودم قطع نمیشه سه روزه روکین خوردم کمتر نشده 

میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستید 💙🥺.                                                خدایا خوشی‌‌ای نصیبمان کن که نگرانی‌های قلب‌هایمان را از بین ببرد ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا؟؟ دکتر رفتی ؟

آره تنبلی تخمدان دارم فقط بهم روکین داده خونریزی شدید دارماااا انکار کسی که بچه سقط میکنه

میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستید 💙🥺.                                                خدایا خوشی‌‌ای نصیبمان کن که نگرانی‌های قلب‌هایمان را از بین ببرد ❤️
آره تنبلی تخمدان دارم فقط بهم روکین داده خونریزی شدید دارماااا انکار کسی که بچه سقط میکنه

اخیی عزیزم انشالله زود خوب بشی برام دعا کن مشکلی نباشه خسته شدم😞

شاید مُردم حواسم نیست🙃
چجوری خوب شدی؟

رفتم دکتر دارو خوردم ولی اینطوری نیس که کامل خوب شم هیچوقت کامل کیستام نرفتن و پریودام نامرتبه ولی حداقل تو ماه دوبار نمیشم

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...