2777
2789
وااای نه😩خوب شدی؟؟ من میخواستم باردار بشم ینی🥲

من قبل ترش یه دکتر طرف مامانم اینا رفته بودم لتروزول و استرادیول داده بود اون چون آمپول برای آزاد سازی نداده بود اونا کیست شدن 

الان ۱۰ روزه فهمیدم دکتر دارو نوشته

😶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتم دکتر دارو خوردم ولی اینطوری نیس که کامل خوب شم هیچوقت کامل کیستام نرفتن و پریودام نامرتبه ولی ح ...

چند سال پیشم ی بار اینجوری شدم رفتم دکتر گفت پیش میاد ولی اینبار احساس میکنم ی مشکلی هست😭

شاید مُردم حواسم نیست🙃
من قبل ترش یه دکتر طرف مامانم اینا رفته بودم لتروزول و استرادیول داده بود اون چون آمپول برای آزاد سا ...

انشالله زود خوب سی عزیزم واسم دعا کن مشکلی نباشه خسته شدم 😭

شاید مُردم حواسم نیست🙃
چند سال پیشم ی بار اینجوری شدم رفتم دکتر گفت پیش میاد ولی اینبار احساس میکنم ی مشکلی هست😭

اگه یه باره مهم نیس ولی اگه تند تند این اتفاق میوفته باید برین دکتر درکل چیز خاصی نیس

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
اگه یه باره مهم نیس ولی اگه تند تند این اتفاق میوفته باید برین دکتر درکل چیز خاصی نیس

ن آخرین بار پنج سال پیش بود ولی میترسم باید برم دکتر سونو کنه 🥲

شاید مُردم حواسم نیست🙃
ن آخرین بار پنج سال پیش بود ولی میترسم باید برم دکتر سونو کنه 🥲

اره اگه برین که خوب میشه 

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
اخیی عزیزم انشالله زود خوب بشی برام دعا کن مشکلی نباشه خسته شدم😞

اینستا داری برو پیج بارداری فلورا ببین درمان کیست و تنبلی تخمدان با اصلاح سبک زندگی بهت یاد میده

میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستید 💙🥺.                                                خدایا خوشی‌‌ای نصیبمان کن که نگرانی‌های قلب‌هایمان را از بین ببرد ❤️
رفتم دکتر دارو خوردم ولی اینطوری نیس که کامل خوب شم هیچوقت کامل کیستام نرفتن و پریودام نامرتبه ولی ح ...

حتما شما هم به پیج فلورا تاجیک سر بزنید

میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستید 💙🥺.                                                خدایا خوشی‌‌ای نصیبمان کن که نگرانی‌های قلب‌هایمان را از بین ببرد ❤️