2777
2789
عنوان

نیروی شرکتی یعنی چی ؟

2957 بازدید | 88 پست

یعنی چی من نمی‌فهمم دولتیه کارش ؟ یکی گفت با پارتی رفته سرکار شرکتیه و همزمان دانشجو هم هست مگه میشه با پارتی بری سرکار اونم دولتی ؟🙄

هرکس خود داند و خدای خودش که چه دردیست در کجای دلش 💔 

با پارتی همه کاری انجام میشه

بیا امید داشته باشیم، این خستگیا، این حال بدیا، این حسای بد، تهش به یه جای خوب میرسه، تهش هممون بلاخره میخندیم...😍🌸🍓 عاشق وکالت💙 عاشق رشته حقوق💙عاشق جنگل💙عاشق دریا💙عاشق سبک زندگی سالم💙عاشق ورزش💙عاشق خنده💙عاشق کتاب💙عاشق خدا💙 #لیلی🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ینی شرکتیه دیگه ماهی ۷ تومن بهش میدن تو شرکت خصوصی کار میکنه ۹۹ نیروهای دولتی با پارتی جذب ش ...

واقعا ؟ بعد انگار گفتن میخوان بردارن این روشو آزمون بزارن براش من اصلا اطلاعاتم خیلی کمه در این مورد 

ببین ارگان های دولتی میان با یه سری شرکت های خدماتی تامین نیرو قرار داد می بندن

اون نیرو تامین می کنه واسشون

حقوق رو دولت میده به شرکت و شرکت میده به نیرو

یعنی پرسنل قرارداد مستقیم با سازمان نداره

یه جور مسخره بازی و نون قرض دادن

و از طرفی این که فرد ضمانت شغلی نداشته باشه و مثلا بهتر کار کنه

شرکتی یعنی اینکه طرف برای یک شرکت خصوصی کار می کند و دولتی نیست

این میگه کم کم استخدام دولت میشه یعنی دولتی خب 😕

واقعا ؟ بعد انگار گفتن میخوان بردارن این روشو آزمون بزارن براش من اصلا اطلاعاتم خیلی کمه در این مورد ...

عزیزم ازمون بذارن هم باز تهش اونیکه با پارتی معرفی شده جذب میشه

من ۸ ساله کارمند یه اداره دولتی هستم

تمام این ۸ سال هرکی جذب شده پارتی داشته

اره 

بعضی ها بعد چن سال تبدیل به دولتی میشن بعضی ها هم 

تبدیل نشدن قرار بود قانون بیاد هم رو تبدیل کنن اما فعلا خبری نیست ایران هیچی ش قابل پیش بینی نیست ازبس خر بازاره

ببین ارگان های دولتی میان با یه سری شرکت های خدماتی تامین نیرو قرار داد می بندن اون نیرو تامین می ک ...

خب یعنی این دختره تا آخرش این کار براش میمونه درسته ؟ خیلی خوبه اینطوری 😂💔

خیر نمیشه استخدام دولتی کلا با آزمونه بدون آزمون کسی استخدام دولت نمیشه هر اداره‌ای برای استخدام باید مجوز آزمون داشته باشه خیلی ها باهمون شغل شرکتی بازنشست میشن

کاربر آقا
اره  بعضی ها بعد چن سال تبدیل به دولتی میشن بعضی ها هم  تبدیل نشدن قرار بود قانون بیاد ه ...

درسته واقعا ☹️ خیلیییی دلم خواست جاش باشم رفته یه رشته بدون کنکور و با دیپلم ماهی هفت میلیون حقوق میگیره بدون ذره ای استرس اونوقت من 🥺💔