2777
2789
عنوان

نیروی شرکتی یعنی چی ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2957 بازدید | 88 پست
وای اینقد دیدم که اطرافم پر از آدمای مفتخوره

منم جايي كار ميكنم ك شركتي هم هستن منتهي اين چند سال اخير ديگه با ديپلم نميان حداقل ي ليسانس دارن از ي جايي

ديپلم تا چند سال قبل بود

و انقدم بعضياشون بي عرضه هستن حال نداشتن اينهمه مدت ي ليسانس بگيرن از دانشگاههاي ك راحت مدرك ميدن

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
خدا رو شکر ازمون استخدامی و مصاحبه ها راه پارتی بازی رو بست  هیچ جوره نمیشه پارتی بازی کرد چون ...

جوک خوبی گفتی عزیزم😂😂😂

مردم

شکایت

اینحا ایرانه ها

من‌خودم ۸ ساله کارمندم

توهم زدی گلم 😂

شایدم ساندی س دستته 😂

روز خوش موفق باشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختره ازم دو سال بزرگتره من امسال کنکور دارم و پر از استرس ولی اون ... 💔🥺

خدا ذليلشون كنه 

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
واقعا ؟ بعد انگار گفتن میخوان بردارن این روشو آزمون بزارن براش من اصلا اطلاعاتم خیلی کمه در این مورد ...

ببین یک سری شرکتهای تامین نیرو هستن که با ادارات دولتی کار میکنن   یک سری نیرو ها که با پارتی میخوان بیارن سر کار دولتی اول میبرن تو اداره و زیر نظر اون شرکت    یعنی حقوقش رو اداره میده ولی با واسطه از طریق شرکت     بعد از ۵ سال کمتر یا بیشتر یک آزمون فرمالیته میگیرن همه رسمی میشن 

ببین یک سری شرکتهای تامین نیرو هستن که با ادارات دولتی کار میکنن   یک سری نیرو ها که با پارتی م ...

من شنیدم دیگه برداشته میشن این شرکتا درسته ؟ 

هرکس خود داند و خدای خودش که چه دردیست در کجای دلش 💔 
جوک خوبی گفتی عزیزم😂😂😂 مردم شکایت اینحا ایرانه ها من‌خودم ۸ ساله کارمندم توهم زدی گلم 😂 شا ...

طرز حرف زدن شما گویای چیز دیگه ای هست که سن و سالتون باید زیر بیست سال باشه و در توهم  کارمندی 

خدا رو شکر میکنم حداقل ازمونای استخدامی کشوری راه پارتی برای امثال شما رو بسته 

اگر هم وارد ارگانی بشید قطعا حکم و شماره پرسنلی ندارید و وزارتی جایی ثبت نیستید 

تو شرکت که کار کنیذ دولتی حساب نمیشه 

دولتی یعنی کارمند دولت و حقوق پایا از وزارت 

البته شک دارم معنی این چیزا رو بدونی 

جوک خوبی گفتی عزیزم😂😂😂 مردم شکایت اینحا ایرانه ها من‌خودم ۸ ساله کارمندم توهم زدی گلم 😂 شا ...

مردم ما سادن خیلی     منم کارمندم   یعنی ۹۰ درصد بلکه بیشتر از طریق پارتی میان       مردم بدبخت خبر ندارن گناه دارن 

منم جايي كار ميكنم ك شركتي هم هستن منتهي اين چند سال اخير ديگه با ديپلم نميان حداقل ي ليسانس دارن از ...

دوست داداشم با ديپلم رفت سپ اه یه گندی بالا آورد انداختنش بیرون با همون مدرک رفت سایپا میگفت کارش سخته الان با همون مدرک رفته ایران خودرو مدرکش دیپلمه ولی پارتیای خوبی داره خیلی خوب و کت و کلفت  قدیمی هم نیست متولد ۷۵

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت
خیلی خوبه براشون مگه نه ؟ آخه من فکر میکنم هر چیزی کاملا بی نقص نیست یعنی مشکلی پیش نمیاد براشون در ...

الان دارن بازنشست ميشن ديگه چي ميخان   از جيب ما بودجه ما ميزنن ب اونام ميدن ك بهشون بر نخوره عدالت رعايت بشه 

من شنیدم دیگه برداشته میشن این شرکتا درسته ؟ 

قراره مثلا        ولی تو اداره خود ما همین الانم قراردادهای جدید میبندن   و به اسمهای مختلف نیروهاشون رو میچپونن تو اداره     

😂😂😂جرم گرگ بحث کردنش با الاغه

سطح خانواده و تربیت مادرت رو بیشتر از این نشون نده دنیز کوچولو 

میتونی بری تو توهماتت غرق بشی 

شک ندارم یه بچه پر از عقده دیپلم ردی با چند تا شکست عشقی و صورت زشت پشت این اکانت نشسته که در تهوم کاره و زندگی رویایی 

ولی واقعیت چیز دیگه ای هست ار توهماتت بیا بیرون و بقیه رو اسکل نکن

دوست داداشم با ديپلم رفت سپ اه یه گندی بالا آورد انداختنش بیرون با همون مدرک رفت سایپا میگفت کارش سخ ...

اينام ك توي سازمان ما كار ميكنن 

پدر و مادر حاله عمو دايي يا حتي فاميهاي دورشون هستن و ميارنشون

البته شانس هم دارن چون فاميل من اگه حايي بود صد سال نميذاشت من پام ب اونجا برسه

قراره مثلا        ولی تو اداره خود ما همین الانم قراردادهای جدید میبندن   و ...

شرکتت دولتی هستید مثل مدرسه یا بانک ؟؟ 

بیین اونا کد پرسنلی ندارن مگر اینکه خانواد شهید باشن یا ایثارگر اونم قانون داره و کم کم رسمی میشن وگرنه با پارتی نمیشه دسگه