2777
2789
عنوان

نیروی شرکتی یعنی چی ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2957 بازدید | 88 پست
درسته واقعا ☹️ خیلیییی دلم خواست جاش باشم رفته یه رشته بدون کنکور و با دیپلم ماهی هفت میلیون حقوق می ...

خب باهاش صحبت کن بگو با اشناش صحبت کنه اگر شد برای تو هم شاید بتونه کاری کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره شركتي هاي سازمانهاي دولتي همشون با پارتي ميان

اقوامشون هستن اينام ميارن

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
خب باهاش صحبت کن بگو با اشناش صحبت کنه اگر شد برای تو هم شاید بتونه کاری کنه

دلم میخواد ولی خجالت میکشم حالا همینجوری با حرفام بهش میفهمونم که دلم میخواد مثل اون باشم شاید تونست برام کاری کنه 😬

هرکس خود داند و خدای خودش که چه دردیست در کجای دلش 💔 
عزیزم ازمون بذارن هم باز تهش اونیکه با پارتی معرفی شده جذب میشه من ۸ ساله کارمند یه اداره دولتی هست ...

و منی که پازتی نداشتم و با ازمون استخدامی جذب شدم 

خدا رو شکر چند ساله مصاحبه و ازمونا سفت و سخت شده هر کی بچش رو نیاره سرکار بزاره 

میخوام بگم یعنی مدرکش در حال حاضر دیپلمه و داره لیسانس میگیره 

ديگه الان فكر نكنم انقد خركي باشه ك با ديپلم

مثلا تا چند سال قبل ارا همشون با ديپلم مي اومدن 

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

صد درصد با پارتی میرن   حتی ایناییکه رفتن سوریه شهید شدن هم پارتی داشتن باور کن چون داداشم و دوستش با هم درخواست دادن ولی داداشم پارتی نداشت 

الان شهید شدنم توی ایران نیاز به پارتی داره 

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت
و منی که پازتی نداشتم و با ازمون استخدامی جذب شدم  خدا رو شکر چند ساله مصاحبه و ازمونا سفت و س ...

نتیجه نهایی این ازمونا بازم پارتیه

ینی بچه ش.... یا بچه ج.... جذب میشن در نهایت

حالا اینکه شما بدون پارتی جذب شدی من نمیدونم کدوم ارگان بودی اما استثنا همیشه هست

اره شركتي هاي سازمانهاي دولتي همشون با پارتي ميان اقوامشون هستن اينام ميارن

خیلی خوبه براشون مگه نه ؟ آخه من فکر میکنم هر چیزی کاملا بی نقص نیست یعنی مشکلی پیش نمیاد براشون در آینده ؟ تا آخر تضمین میشه شغلشون ؟ 

ديگه الان فكر نكنم انقد خركي باشه ك با ديپلم مثلا تا چند سال قبل ارا همشون با ديپلم مي اومدن 

وای اینقد دیدم که اطرافم پر از آدمای مفتخوره

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت
ببین ارگان های دولتی میان با یه سری شرکت های خدماتی تامین نیرو قرار داد می بندن اون نیرو تامین می ک ...

از طرفي انقد پارتي دارن ك ميان رو سر ما نيروي رسمي رئيس هم ميشن

دلم میخواد ولی خجالت میکشم حالا همینجوری با حرفام بهش میفهمونم که دلم میخواد مثل اون باشم شاید تونست ...

ببین بهش بگو از بیکاری خسته شدم اگر اشنات میتونه یک کمکی بکنه بعضی ها یکم پول میخوان اما میتونن کاری بکنن

اگر شد که خوبه اگر نشد هم که نشده دیگه 

نتیجه نهایی این ازمونا بازم پارتیه ینی بچه ش.... یا بچه ج.... جذب میشن در نهایت حالا اینکه شما بدو ...

خدا رو شکر ازمون استخدامی و مصاحبه ها راه پارتی بازی رو بست 

هیچ جوره نمیشه پارتی بازی کرد چون مردم زرنگ شدن میرن دیوان عدالت اداری شکایت میکنن 

دیگه مثل سابق نیست 

ديگه الان فكر نكنم انقد خركي باشه ك با ديپلم مثلا تا چند سال قبل ارا همشون با ديپلم مي اومدن 

دختره ازم دو سال بزرگتره من امسال کنکور دارم و پر از استرس ولی اون ... 💔🥺