2777
2789
عنوان

ب شوهرم یکی پیام داده

689 بازدید | 23 پست

تو روبیکا شوهرم یکی پیام داده ک سیو نیس ولی افتاده فاطمه شماره هس نوشته سلام خوبی چه خبر لینک کانال همسران فرستاده واسش نوشته بدردت میخوره 

چکار کنم از روبیکا شوهرم پیام بدم بهش 

با از شوهرم بپرسم 

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 

تبلیغاتی ان اینا

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا این پیام تبلیغاتیه ... برا منم خیلی اومده همه جا اومده🤦🏻 خدا لعنتشون کنه با این طرز تبلیغشون ...

اسم سیو شماره هس 

بابا این پیام تبلیغاتیه ... برا منم خیلی اومده همه جا اومده🤦🏻 خدا لعنتشون کنه با این طرز تبلیغشون ...

واسه شما هم با شماره بود نام کاربری چیزی داشت دارم دی می‌کنم 

میگم تبلیغاتیه برا منم اومده همینجور

بگو بخدا واقعا هیچی نیس شمارش هس اسمم هس بخدا دارم دی می‌کنم گفتم رفته واسه طرف انقد درد دل کرده ک لینک کانال مشکلات زناشویی فرستاده واسش بچم تب داره دو ساعت نتونستم از جام پاشم