2777
2789

عزيزان دوست دارم بدونم اگر چيزي وجود نداره چطور تو ذهن ما انسان ها به وجود مياد ؟؟؟؟ مثلا ميگيم دعا وجود نداره چطور بعضي ها قبول دارم بعضي ها نه 

مثلا خودم اصلا به دعا اعتقادي ندارم و ميگم رو من اثر نداره من قدرت برتر دارم يعني خدا 

به من همه ميگفتن دعا گرفتن برات اما روت اثر نداشته اما چشم زخم داشته 🤷‍♀️ 

🕊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعا و طلسم واقیعت داره و تو چه اعتقاد داشته باشی چه نداشته باشی دوی زندگیت یا هرچی ک طلسم نوشته باشه اثر میزاره

طلسم فقط میگن باید اونی ک طلسمو میگیره اعتقاد داشته باشه ک اثر بزاره دوی زندگی اون فرد

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

اعتقادنداشته باشی زیادی اثرشونشون نمیده ولی چشم زخم کل کارخودشومیکنه

اگه کلا وجود نداشته باشه چه جوری اثر میذاره

کاش یه جوری تغییر کنیم ک بعدها بگیم همش از محرم اون سال شروع شد…🖤
اگه کلا وجود نداشته باشه چه جوری اثر میذاره

وجود داره

دعاک بنوسی اون کاروانجام نمیده دعانویس ازطریق نوشتن ب جن ها دستورمیدن ک فلان کاروکن جن خودش انجام میده کل جن همه کاره هست

وجود داره  دعاک بنوسی اون کاروانجام نمیده دعانویس ازطریق نوشتن ب جن ها دستورمیدن ک فلان کاروکن ...

این دیگ دعا نیس طلسم ک شیطانیه😐💔

کاش یه جوری تغییر کنیم ک بعدها بگیم همش از محرم اون سال شروع شد…🖤
دعا وچشم زخم هست خودخدام گفته  اگه کسی برات دعابگیره هم زندگی خودش خراب میشه چون سنگینی داره ه ...

به موكل اعتقاد داريد ؟! من از بچگي حس ششم قوي اي داشتم و يهوو كسي ك كنارم بود بهش ميگفتم چ اعتفاقي برات ميوفته. 

الان اينجوري نيستم فقط خواب ميبينم و خواب هام اتفاق ميوفته و اينكه  با همسرم از همون روز عقد خواب هاي بد كار همش ميديدم و كلا دعوا سر چيز هاي بي مورد داشتيم و …  و حس ميكنم تو خونه كسي هست

🕊
من قبلاداشتم الان ب چپم نمیگیرم چون بداثرمیزاره توزندگیت بدبختت میکنه منوطلسم کرده بودن

شما مؤكل داريد ؟ چه علائمي داريد 

من ب دعا و طلسم اعتقاد ندارم و رو اين موضوع فوكس نميكنم  اما مثلا مثلا از وقتي عقد كردم مدام خواب مار ميديدم و … خواب هاي خيلي عجيب و غريب دعواي هاي شديد با همسرم 

🕊