2777
2789
اونوقت من یه تهران میخام برم با شوهرم هزارتا دردسر دارم🫤

واقعا نمیتونم هضمش کنم

از دختر دار شدن میترسم

دوست دختر قبلیشم همینجور کم سن و سال بود و باکره نبود

هرشب میرفتن ویلاشون

همش مسافرت بودن.

من میگم باباش نمیگه الان شبه دخترم کوش؟😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چیزی میگم ولی اگ خودم بودم شاید انجامش نمیدادم،اگر تونستی غرورتو نادیده بگیر و خودت قدم جلو بزار و با همسرت دوباره شروع کن.

به این فک میکنم اگ اون ازدواج مجدد کنه حالت چقدر ممکنه بدتر شه.....

دوست من بچه داشت دختربود.طلاق گرفته.تا۴سالگیش با هزار مصیبت و سختی های که وجود داشت براش بچشو نگهش داشت و شیرش داد ولی بعدش خواست ازدواج کنه وقتی ازدواج کرد شوهر سابقش اومد قانونی بچشو ازش گرفت چون ازدواج مجدد باعث سلب حضانت از مادر میشه.الان ماهی چندبار فقط،حق ملاقات بچه شو داره.جگرش کبابه دلش واسه بچش تنگ میشه و هرروز میگه کاش این طفل معصوم رو نمی‌آوردم که بی مادر بزرگ بشه.کلا بخوام بهت بگم خیلی غصه نخور تو آینده اینارو نمیدونی دوباره ازدواج میکنی و بچه دارم میشی.برو برای خودت جایگاه اجتماعی کسب کن بچه داری که هنرمطلق همه ی خانماست همه..یه کاری کن یه فرقی بکنی با قبل طلاقت

یه چیزی میگم ولی اگ خودم بودم شاید انجامش نمیدادم،اگر تونستی غرورتو نادیده بگیر و خودت قدم جلو بزار ...

نه یه بار گفتم قبل جدایی نادیده گرفت نمیخام بعدا بگه خودت برگشتی خاستی نیای

اون لحظه دلم برا شوهرم تنگ شد😔

ببین دونفر زمانی که به اوج انزجار میرسند طلاق میگیرن.باعقلشون.پس با احساست برنگرد سر تصمیمتون بمون.حتی اگه اون تورو طلاق داده و تو نمی‌خواستم بازم به درد هم نمیخورین.بهش فکر نکن سعی کن دنبال درس،کار،هنر و در آخر یک عشق درست و نه صرفا نیاز جنسی،مجدد زندگی تو شروع کنی.