ولی من جدا شدم از همسرم ولی اون بچش بغلش بود حسودی نکردما دلم سوخت بخاطر سرنوشتم اون همش ۱۷ سالشه و بچه داره من .....اگه جدا نشده بودم الان بچم بغلم بود
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دوست من بچه داشت دختربود.طلاق گرفته.تا۴سالگیش با هزار مصیبت و سختی های که وجود داشت براش بچشو نگهش داشت و شیرش داد ولی بعدش خواست ازدواج کنه وقتی ازدواج کرد شوهر سابقش اومد قانونی بچشو ازش گرفت چون ازدواج مجدد باعث سلب حضانت از مادر میشه.الان ماهی چندبار فقط،حق ملاقات بچه شو داره.جگرش کبابه دلش واسه بچش تنگ میشه و هرروز میگه کاش این طفل معصوم رو نمیآوردم که بی مادر بزرگ بشه.کلا بخوام بهت بگم خیلی غصه نخور تو آینده اینارو نمیدونی دوباره ازدواج میکنی و بچه دارم میشی.برو برای خودت جایگاه اجتماعی کسب کن بچه داری که هنرمطلق همه ی خانماست همه..یه کاری کن یه فرقی بکنی با قبل طلاقت
ببین دونفر زمانی که به اوج انزجار میرسند طلاق میگیرن.باعقلشون.پس با احساست برنگرد سر تصمیمتون بمون.حتی اگه اون تورو طلاق داده و تو نمیخواستم بازم به درد هم نمیخورین.بهش فکر نکن سعی کن دنبال درس،کار،هنر و در آخر یک عشق درست و نه صرفا نیاز جنسی،مجدد زندگی تو شروع کنی.