2777
2789
عنوان

خواهرای شما هم اینقدر بی مهر اند؟

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 53 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا منم میخوام عزمم رو جزم کنم که مثل شما شم الان دوروزه که واقعا همینم تازه یه بار از حموم اومده ...

بهترین رفتار با این ادما بی توجهی هست 

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
پاراگراف آخرت خیلی شیرین بود  من متاسفانه من فعلا دانشگاه نمیرم که دوست داشته باشم هرچند وقتی ...

ببین عزیزم منم از مادر و خواهر شانس نداشتم. از بچگیم چشم دیدنمو نداشتن. 

اما دوستان خوبی پیدا کردم. اونایی که دیدم خوب نیستن گذاشتم کنار. و اونایی که خوبن باهم هستیم. 

اما در کل سنی ازم گذشت تا فهمیدم هیچ دوستی بهتر از پیشرفت نیست. 

وقتی پیشرفت کنی همه میخان بیان سمتت. 

وقتی پسرفت کنی همه از ادم فرارین. 

اول با خدا دوست شو. براش نامه بنویس. 

بعد ازش بخاه دوستان خوبی سر راهت بزاره. گاهی داشتن یه دوست خوب بهتر از هزارتا خواهر و برادر داشتن.

امادیگه شخصیتتو جلو خواهرت و هیچ کسی خورد نکن. 

ببین عزیزم منم از مادر و خواهر شانس نداشتم. از بچگیم چشم دیدنمو نداشتن.  اما دوستان خوبی پیدا ...

باورم نمیشه تو این دنیا همچین آدمهایی با چنین دیدگاه و ذهنیت های بزرگ و والایی وجود داره

ذهنیتت رو خیلی میپسندم و سعی میکنم سرلوحه زندگیم قرار بدم❤

من خودم اصلا دلم نمیخواد با خواهرم در ارتباط باشم , شاید الان خیلی بد نباشه ولی پیش مامانم پشت سرم حرف میزنه و مغزشو شستوشو میده منم بابا ندارمو خیلی اخساس تنهایی میکنم وقتی با شوهرش دوست بود خونه ما بود همش مامانم که نبود الان رفته سر زندگیش همش دوستاشو دعوت میکنه منو  از سه بار یکبارش یکبار دعوت میکنه , دفعه پیش بهش گلایه کردم گفت اختیار خونمو دارم دلم نمیخواست دعوتت کنم , خب این آدم پس فردا یادش میره چیکار کرده به من نیاز پیدا میکنه منم رغبت نمیکنم نگاهش کنم , همین الانم میاد خونمون دلم نمیخواد برم بیرون از اتاقم