2777
2789
عنوان

خواهرای شما هم اینقدر بی مهر اند؟

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 53 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین گاهی وقتها هم آدم دلش میخواد بی محلشون کنه ولی باز که تنها میشه با خودش میگه چطور یکی میتونه ای ...

همه اینارو صد برابرشو تجربه کردم درکت میکنم. بری خونه خودت بیشتر هم متوجه میشی. من از صبه که پامیشم تک ب تکشون رو‌ زنگ‌میزنم‌ به ابجیم داداشم مامانم بابام باز بابام بهتر از همشون جوابمو میده ابجیم انگار چیکارش کردم ورمیداره هاا اخه هاا یعنی چی دختر اول صبی یه انرژی بده یه حالی بپرس هرچقد میگم زنگ نزنم نمیتونم دلم طاقت نمیاره. دیروز از زاه رسیده بخاطرش کلید خونه مامانمو گذاشتم کوچه مخفی کردم هزار بار اس دادم زنگ زدم که اگه رسیدی من خیالم راحت بشه. ورداشته گوشیشو سایلنت کرده خوابیده میگه خودم ج ندادم. منم پیش شوهرم اب شدم

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکیکه همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد
زیاد راجعب حرفایی ک میزنه واکنش نشون نمیدم.

واقعا منم میخوام عزمم رو جزم کنم که مثل شما شم الان دوروزه که واقعا همینم

تازه یه بار از حموم اومده بود و همه جاش رو بهم ریخته بود با لطافت و آرومی گفتم حموم رو بهم ریختی بعدا منظمش کن بعد با لحن تندی گفت خوشم نمیاد حرف دیگران رو گوش کنم بعد بحث ادامه دار شد بهم گفت واسه همینه بدم میاد سمتت بیام...

منم گریه کردم بعدش اومد تو اتاقم که معذرت خواهی کنه ولی من محلش ندادم و دیگه هم نمیدم

خب به نظر شما من دربرابر همه اینها چیکار کنم؟! حتی به خودش هم گفتم جلوش هم گریه کردم اما دو دقیقه د ...

چرا جلوش گریه کردی؟؟ چرا خودتو ضعیف و حقیر نشون دادی؟؟ 

مگه محبت خریدنیه ؟؟ 

منم خواهر بزرگم همینجورِ. همه براش مهمن جز من. 

بنظرم کلی دوست پیدا کن. خودت حال خودتو خوب کن. 

ابدا دیگه نه بهش زنگ بزن نه پیام بده. 

اونم داد سرد برخورد کن. 

هیچ وقت حال خوبتو به کسی گره نزن. 

حال خودتو با خودت پر کن. اینقدر پیشرفت کن که اون محتاج جواب سلام گرمت بشه. 

همه اینارو صد برابرشو تجربه کردم درکت میکنم. بری خونه خودت بیشتر هم متوجه میشی. من از صبه که پامیشم ...

واقعا 

من حتی به همین خواهرم کلی محبت میکنم مثلا اون تو راهه من بهش زنگ میزنم یا پی ام میدم که ببینم حالش خوبه یانه

هر غذایی درست کنم ازش میپرسم تو میخوری برات درست کنم 

حتی یکبار تمام پولای کارتم رو براش فرستادم که پول کم نداشته باشه و هزاران محبت که فقط با بی تفاوتی جوابم رو دادند

چرا جلوش گریه کردی؟؟ چرا خودتو ضعیف و حقیر نشون دادی؟؟  مگه محبت خریدنیه ؟؟  منم خواهر ب ...

پاراگراف آخرت خیلی شیرین بود 

من متاسفانه من فعلا دانشگاه نمیرم که دوست داشته باشم

هرچند وقتی خواهر خودت باهات اینطوره از بقیه چه توقعی هست 

البته منم اهداف بزرگ و مهم خودم رو دارم ولی اونقدری ذهنم درگیر خانواده ام و حالشون هست که اونها حتی ذره ای براشون مهم نیست و دقیقا فکر کردن به این مسائله که مت رو عقب انداخته

خوب بشین خوب درس بخون .چکار به خواهرت داری ؟؟تو هم انشاالله رفتی دانشگاه وقت پیدا نمیکنی به این چیزا ...

چشم

اما آدم همیشه نمیتونه توی یه اتاق تنها باشه بدون اینکه آدمهای دورش حالش رو بدونن و حتی بپرسن

خواهر منم همینه اینقرر بد اخلاقه و نیش و کنایه میزنه مسخرم میکنه خواهر بزرگم فوت شد اون همدمم بود و ...

روح خواهر عزیزت شاد باشه❤

امیدوارم حالت همیشه شاد باشه و سرت اونقدر با مسائل مهم و کاری خوب و اتفاقات شیرین پر بشه که تمنای محبت کسی رو نکنی