2777
2789
عنوان

خواهرای شما هم اینقدر بی مهر اند؟

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 53 پست
خب به نظر شما من دربرابر همه اینها چیکار کنم؟! حتی به خودش هم گفتم جلوش هم گریه کردم اما دو دقیقه د ...

تو چرا اینجوری کردی؟حالا انقد مهمه که بری جلوش گریه کنی که ترحم کنه؟

بابا بی محلش کن وقتت رو با دوستا پر کن

چه احتیاجی بهش داری اخهههه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه اصلا پیش بینی کرد ک بی مهره. همین خواهر احتمال زیاد  اگر برات مشکلی پیش بیاد خودشو هلاک می‌کنه برای کمکت. اون چون خودش با دوستاش مشغوله فکر می‌کنه شما هم همینی. میتونی باهاش صحبت کنی

کلا خواهرا یا کلا بامحبت ان یا سردن. خواهر من از شوهرش نمیکرره دو روز بیاد خونه مامانم بمونه منم برم پیشش باهم وقت بگذرونیم(خونش راه دوره) اونوقت انتظار داره هروقت اومد شوهرش کنارش باشه نزاره جم بخوره منم عین میمونا همش باید پیششون باشم دیگه این اواخر شوهرم نمیزاره منم از ی طرف غصم میگیره از ی طرف ناراحت میشم از کارای خواهرم

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکیکه همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد
خواهر منم  یکی دو سال اول دانشگاهش جو دانشگاه گرفته بودش اینجور بود،الان خوب شده

تازه به مامانم هم میگم اون دیگه جمع میبنده میگه مشکل از دوتاتونه خواهرای دیگه فلانه و علیه در حالی که خودش میبینه من پیش قدم میشم همیشه ولی نسبت به همه اینها نابینا میشه ولی حاضر نیست به اون تذکر بده

میشه بگی چطور می محل میکنن؟!

منم شرایط شمارو دارم..

باهاش تماس نمیگیرم

پی نمیدم.

ولی اون بعضی وقتا ک کسی دورش نیس میزنه ب پرویی میاد خونمون و شروع میکنه ب حرف زدن و خندیدن و...ک اوقاتش پر بشه 

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
کلا خواهرا یا کلا بامحبت ان یا سردن. خواهر من از شوهرش نمیکرره دو روز بیاد خونه مامانم بمونه منم برم ...

ببین گاهی وقتها هم آدم دلش میخواد بی محلشون کنه ولی باز که تنها میشه با خودش میگه چطور یکی میتونه ایتقدر بی تفاوت باشه 

حالا باز شما شوهر کردی و خونه و زندگی و خانواده خودت رو داری ولی من به شخصه خیلی تنهام و باورم نمیشه درک خواهرم به این نمیرسه

بازم که میاد خونتون بی محلش میکنید؟

زیاد راجعب حرفایی ک میزنه واکنش نشون نمیدم.

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
باهات حال نمیکنه پایه نیستی 

اتفاقا اون هرموقع میگه بیرون بریم من زود آماده میشم ولی کافیه من بهش بگم حتی از این گوش میشتوه از اون گوش بیرون میکنه ولی کافیه دوستاش بهش بگن...