2777
2789

سلام دخترا. کسی تو اصفهان باشگاه اختصاصی بانوان میشناسه؟ میتونید بهم معرفی کنید؟ خیلی دارم میگردم ولی یا ازم دورن یا خیلی گرونن. ممنون میشم بهم معرفی کنید💖✨

من میخوام پیشش عمل کنم دخترعمم هم پیشش عمل کزده راضیه حتی میگه مشکل تنفسی نذارم منتها وقتی نفس میکشه کنارش بشینی نفسش صدا میده تو دماغ حرف میزنه ولی کاملا راضیه

من خودمم کاراشو دوستدارم ولی اینجا ازش کامنت منفی خوندم حتی نوشته بودن تو اتاق عمل یکی دیگه عمل میکنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من میخوام پیشش عمل کنم دخترعمم هم پیشش عمل کزده راضیه حتی میگه مشکل تنفسی نذارم منتها وقتی نفس میکشه ...

سلام عزیزم من راضیم از عملم. خودش عمل میکنه، اولش که ورم داشتم خیلی بد بود ولی الان که نزدیک شش ماهه عمل کردم خیلی خوب شده.

دکتر کاراش به خوبی پیجش هست. اگه میتونی یبار برو حضوری کاراشو از نزدیک ببین.

از تنفسم هم راضیم، اولاش بینیم صدا میداد اما الان خوبه

سلام عزیزم من راضیم از عملم. خودش عمل میکنه، اولش که ورم داشتم خیلی بد بود ولی الان که نزدیک شش ماهه ...

مرسی عزیزم لطف کردی جواب دادی 

فقط اینکه تو طبیعی عمل کردی یا نیمه فانتزی

مرسی عزیزم لطف کردی جواب دادی  فقط اینکه تو طبیعی عمل کردی یا نیمه فانتزی

عزیزم دکتر کاری نداره تو چی میخوای، چیزی که بصورتت میاد رو در میاره. برای من چیزی ما بین طبیعی و نیمه فانتزی در اورد. دوسش دارم در کل