میشه برای حل مشکلاتم یکصلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔 باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔 چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌 هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست... یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔 این تاپیک رو بخونید♥️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه عزیزم من سالهاست با تنبلی درگیرم .خفیف هست.تو مدتی که دارو میخورم خوب میشه چندماه بعدش دوباره میرم سونوگرافی میگه تخمدانات پر از کیسته🙃دیگه باهاش کنار اومدم
قدیما کی اتقد تنبلی بوددد الان ازهر ۳نفر دوتفر دارن
یکجا نشینی زیاد شده تغذیه ها ناسالم شدن تنبلی هم زیاد شده
انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
عزیزم این داروها تا یه وقتی اثر میکنه وقتی طولانی مدت مثلا سه چار سال استفاده بشه دیگه اثریم نداره.بخاطر همین میگن با اصلاح سبک زندگیتنبلی تخمدانو درمان کنید نه با داروهای شیمیایی.مخصوصا شما کسنیم نداری از همین الان شرو کن.تو اینستا پر از پیجای ماماییه که این رژیمای اصلاح سبکو ورزشو میفروشن.امیدوارم زودی خوبشی
فاذا قضی امرا فانما یقول له کن فیکون❤👈اگر خداوند اراده کند همه ی غیر ممکن های زندگی ممکن میشود😍❤
نگران نباش من با تنبلی سه بار باردارشدم که دوبارش ناخواسته بود و یهو گرفت
در زندگیم سختی هایی را تحمل کردم که پیش ازواقعه گمان نداشتم بتوانم...حتی بعدها،باور نکردم که درآن ماجرا تاب آوردم.انسان خودش را نمیشناسد،خصوصا قدرت هایش را...