2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

222 بازدید | 22 پست

سلام ۱۶ سالمه و اینکه تنبلی تخمدان دارم 

دارو مصرف کردم حالا که داروم تموم شده 

دیگه نشدم 

دکتر گفت اگه دوباره نشدی برگرد که دارو بدم

خواستم بپرسم این قرص و آمپولا عوارضی برام نداره  

چی استفاده میکنی گلم؟

میشه برای‌ حل مشکلاتم یک‌صلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔  باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔  چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌  هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست...  یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی  از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔                                                                                                                     این تاپیک رو بخونید♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دارم

۱۹ سالمه

دکتر گفت تنبلی وحشتنااک داری

۲ساله کلا ۳ بار پریود شدم اونم با ۴تا امپول مروژسترون همزمان

الانم اخرین بارم دی بوده دیگ دنبال دکترم نرفتم بخاطر کنکور

یَا رَفِیقَ مَنْ لا رَفِیقَ لَهُ
قدیما کی اتقد تنبلی بوددد الان ازهر ۳نفر دوتفر دارن 

یکجا نشینی زیاد شده تغذیه ها ناسالم شدن تنبلی هم زیاد شده

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

تو اینستا فلورا تاجیکی رو سرچ کن بدون دارو مشکلات رحم و تخمدان و ناباروری رو درمان میکنه

لایو های ذخیره شده رایگان داره گروه و تشکیل پرونده با هزینه هم داره

من خودم با لایو های رایگانش نتیجه گرفتم

ارباب شدی که رو به هرکس نزنم

عزیزم این داروها تا یه وقتی اثر میکنه وقتی طولانی مدت مثلا سه چار سال استفاده بشه دیگه اثریم نداره.بخاطر همین میگن با اصلاح سبک زندگی‌تنبلی تخمدانو درمان کنید نه با داروهای شیمیایی.مخصوصا شما ک‌سنیم نداری از همین الان شرو کن.تو اینستا پر از پیجای ماماییه که این رژیمای اصلاح سبکو ورزشو میفروشن.امیدوارم زودی خوب‌شی

فاذا قضی امرا فانما یقول له کن فیکون❤👈اگر خداوند اراده کند همه ی غیر ممکن های زندگی ممکن میشود😍❤

نگران نباش من با تنبلی سه بار باردارشدم که دوبارش ناخواسته بود و یهو گرفت

در زندگیم سختی هایی را تحمل کردم که پیش ازواقعه گمان نداشتم بتوانم...حتی بعدها،باور نکردم که درآن ماجرا تاب آوردم.انسان خودش را نمیشناسد،خصوصا قدرت هایش را...
منم دارم ۱۹ سالمه دکتر گفت تنبلی وحشتنااک داری ۲ساله کلا ۳ بار پریود شدم اونم با ۴تا امپول مروژست ...

پستمو بخون بالاتر نوشتم شمام اون رژیما رو بگیر

فاذا قضی امرا فانما یقول له کن فیکون❤👈اگر خداوند اراده کند همه ی غیر ممکن های زندگی ممکن میشود😍❤