2777
2789
عنوان

خانما میشه راهنماییم کنید

45 بازدید | 5 پست

یه دوست خانوادگی داشتیم که باهم خیلی خوب بودیم.سه سال بود دائم خونه ی هم بودیمو خوش بودیم.تا اینکه سر یه سری سوءتفاهمات باهم قهر کردیم.خانومه رفته بود پیش خواهرشوهر و غیبت منو کرده بود‌.حتی یه سری مسائل خصوصیمم بهش گفته بود.عید امسال زنگ زدن بیان خونمون.شوهرم گفت جواب نده و بگو خونه نیستیم چون محرم راز نیستن.حالا من گاهی میگم نکنه خواهرشوهرمم غیبتمو کرده.خوب غیبت یه طرفه که نمیشه.گاهی میزنه به سرم که به خانومه بگم که چرا این حرفارو پشت سرم زده .چون تو دلم نمونه.و الان که با اونا قهریه خیلی احساس تنهایی میکنم.چون تنهاییامونو باهم پر میکردیم

حتی موقع بحث یا دعوا نباید رازای کسی دیگه رو بگی

کارش درست نبودع

چون تنهایی باهاش اشتی کنی دوباره بره پشت سرت حرف بزنه

حتی راز های مهم زندگیتم به کسی نگو یه روزی طعنه میزنه هیچ وقت تو زندگیت ب کسی اعتماد نکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دست خودم نیست اما یکی اگر اینجور رفتاری باهام بکنه تا قیامت دور شو خط میکشم و نه رفت و آمد میکنم نه ...

منم خط کشیدم ولی دلمم از خواهرشوهر گرفته که اون نباید اجازه می‌داد پشت سرم حرف بزنه.حتما اینم چیزی گفته که حرف ادامه پیدا کرده