2777
2789
عنوان

دلم گرفته

371 بازدید | 14 پست

امروزمادرشوهرم زنگ زدبه شوهرم که داری عمومیشی ازاونورم برادرشوهرم به شوهرم گفت منم گفتم زشته یه زنگ بزنم وتبریک بگم چون خودم هشت سال ازدواج کردم هیچ مشکلی نداریم دوسال اقدام کردیم خدابهمون بچه نداده زنگ زدم به جاریم باخوشحالی که تبریک میگم ونی نی دارشدین و...بعدبایه حالت سردی گفت نه منکه حامله نیستم انگاریه سطل اب یخ ریختن روم چون میدونستم هست بعد میگفت نه من حامله نیستم بعدسکوت کردانگاریه چیزی یادش اومدگفت اره حامله ام دلم خیلی ازش شکست وبعدبه شوهرم گفتم انگارنمیخواست من بفهمم  گفت نه این داشته سربسرت میذاشته بنظرتون کدوم درست ترمن حساس شدم یااون رفتارش زشت بوده 

گاهی انسانم آرزوست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجوری که نمیتونم نظر بدم  لحن گفتن طرف هم شرطه..  به دل نگیر.

سردسردبودمن باذوق که مبارک شنیدم خیلی خوشحال شدم نمیدونم چرامن انقدراسکولم تاباهاشون حرف میزنم باانرژی میشم بعداون گفت نه من حامله نیستم نه من نبودم بعدسکوت انگاریادش اومدکه برادرشوهرم به شوهرم گفته گفت اره حامله ام منم گفتم مبارک بیشترمراقب خودت باش

گاهی انسانم آرزوست
مثل همیشه. ولی اینو بدون هیچ وقت این آدم رفیق نمیشه. 

اره میدونم خیلی حسادت داره بهم ولی بخدامن کاریش ندارم همیشه بهش احترام گذاشتم چون ازم بزرگتر

گاهی انسانم آرزوست
سردسردبودمن باذوق که مبارک شنیدم خیلی خوشحال شدم نمیدونم چرامن انقدراسکولم تاباهاشون حرف میزنم باانر ...

مثلا میخواسته کسی نفهمه.

حالا هیشکی نمیزاد فقط این یکی زاییدن بلده؟؟

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

مثلا میخواسته کسی نفهمه.  حالا هیشکی نمیزاد فقط این یکی زاییدن بلده؟؟

اخه شوهرشم به شوهرم گفته بودمادرشوهرمم زنگ زدباقهقهه که داری عمومیشی ولی اصلا به زبونش نیومدبگه انشالله روزی شما

گاهی انسانم آرزوست
اخه شوهرشم به شوهرم گفته بودمادرشوهرمم زنگ زدباقهقهه که داری عمومیشی ولی اصلا به زبونش نیومدبگه انشا ...

ول کن

اهمیت نده

دیگه ام زنگ نزن.دیدیش مثل همیشه باش

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

میشه بگی چرا پس یه جا گفتی یه بچه چهار ساله گرسنه مونده رو دستت و‌ تو بیو هم هست یه تاپیک هم زدی برا ...

بچه ندارم واسه رنگ سیسمونی بچه برادرم نظرخواهی میکردم چون چندتاازدوستام اینجاهستن واسه اینکه شناسایی نشم مجبوربودم بنویسم بچه خودمه اون یکی بچه هم بچه برادرم وزن برادرم سرطان گرفته وفوت کرده ومیادخونمون وپسربرادرم مثل بچه خودم میمونه وچهارسالش

گاهی انسانم آرزوست