2777
2789
عنوان

لطفا کمک

697 بازدید | 26 پست

بچها من مرغ عشق دارم تازه تخم گذاشته دوتا. و اوایل خیلی روی تخماش مینشست یه چهار روزی شده تخم گذاشته. الان دیدم ماده از لونه دراومده و رفته پیش نر نشسته و هی باز جفتگیری میکنن. ظاهر مرغ عشق ماده خیلی سنگین شده و نمیتونه بشینه. چطور میتونم خودم از تخم مراقبت کنم و گرم نگهدارم که دیگه کلا خودم بخوام بزرگشون کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دست زدین ب لونش؟ دست بخوره نمیشینه دیگه رو تخم

نه والا اصلا نزدیکش هم نشدیم. تازه توی لونش تمام دستشویی کرده ما حتی جرعت نکردیم تمیز کنیم. ترسیدیم دیگه تخماش رو نخواد.فقط ظرف غذاش پر میکنیم هی میزاریم توی قفس همین. که ارزن و کتان مخلوطه میخوره

یعنی نطفه نداره؟ چطور خراب میشه مگه؟

خودشون احساس میکنن وقتی تخماشون مشکل داشته باشه و بعد چند روز از لونه میندازنشون بیرون

💫💫💫اگر نظم، انگیزه و اراده داشته باشید … هیچ چیز غیر ممکن نیست💫💫💫
خودشون احساس میکنن وقتی تخماشون مشکل داشته باشه و بعد چند روز از لونه میندازنشون بیرون

اصلا ننداخته بیرون. تخمها رو ول کرده اومده پیش نره و خیلی خیلی جفتگیری میکنن. و ماده خیلی چاق شده اصلا ورم کرده. سنگین پرواز میکنه. نمیدونم چیکار کنم ایقد جفتگیری نکنن

اصلا ننداخته بیرون. تخمها رو ول کرده اومده پیش نره و خیلی خیلی جفتگیری میکنن. و ماده خیلی چاق شده اص ...

حتمن گرمیجات زیاد میخورن😆

یک نَفر پیشِ فَلَکْ ریش گِرو بگذاردبلکه دست اَز سرِ آزردنِ ما بَردارد…
نه بابا ما گرمی نمیدیمش ایجوره🤣 فقط ارزن و کتان میکس شده پوست میکنن میخورن

خب طبیعیه 

روی اون تخمهاشون یه چیز گرم بزار مثل پنبه بپیچون شاید جواب بده

یک نَفر پیشِ فَلَکْ ریش گِرو بگذاردبلکه دست اَز سرِ آزردنِ ما بَردارد…
خب طبیعیه  روی اون تخمهاشون یه چیز گرم بزار مثل پنبه بپیچون شاید جواب بده

الانم چک کردم نرفته توی خونش و پیش نره نشسته. گفتم تا صبح دست به تخمها نزنم شاید دوباره رفت روشون نشست تا صبح. اشکال  نداره صبح اگر دیدم ماده هنوز نرفته توی لونه. خودم تخمها رو برادرم همین روشی که تو گفتی رو انجام بدم؟

اصلا ننداخته بیرون. تخمها رو ول کرده اومده پیش نره و خیلی خیلی جفتگیری میکنن. و ماده خیلی چاق شده اص ...

پس هنوزم میخواد تخم بزاره ولشون کن بزار به حال خودشون باشن،هر کدوم خراب بشن رو میندازه بیرون و سالمها رو میخوابه روش

💫💫💫اگر نظم، انگیزه و اراده داشته باشید … هیچ چیز غیر ممکن نیست💫💫💫