2777
2789
عنوان

بیاید کمک 🤨😂

71 بازدید | 5 پست

بچه ها سلام خوبید من روز موعد از بتا دادم عددش63بود یعنی 21اردیبهشت ماه، دو روز بعدش شد329.یکشنبه قبلی886و اما الان 2000و خورده ای امروز هم13خرداده،من سوم خرداد رفتم سونو،بهم گفت لقاحت دیر گرفته اهرای سیکل،ینی ب حساب اولین روز آخرین پریودی من6هفته بودم اما ب حساب سونو4هفته و اینکه سوم خرداد2ساک بارداری دید سونو.بچه ها الان من بتام خیلی کند داره بالا می‌ره یعنی؟سه شنبه سونو دارم کاشکی قلب دوتاشون بزنه استرس دارممممم،کسی بوده اینجوری؟

هنوز یک ماه نشده‌ چه عجله ای داری اخه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولین روز آخرین پریودم 21فروردین هست،ب حساب خودم الان هشت هفته ام بتام خیلی کمه نه؟

نه بابا تازه اول راهی ها. میخوای تا پایان نه ماه همینجوری وسواس بگیری؟!

بیخیال باش

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

نه بابا تازه اول راهی ها. میخوای تا پایان نه ماه همینجوری وسواس بگیری؟! بیخیال باش

نه کلا میخام بدونم کسی تجربه مشابه داشته یا نه؟!بتا 2000و خورده ای برای بارداری دوقلو در شیش هفته ممکنه؟