بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اصولا تلاش ۶ای بارداری های من ۹ماه الی ۱سال ب بعد جواب داد
همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻
راهی نیست زودتر جواب بده؟ قرصی چیزی استفاده نمیکردین؟
چرا . با قرص کلومیفن ۲ ماه بعد باردار شدم ک سقط شد
با قرص متفورمین و کلومیفن ۶ماه بعدش باردار شدم
همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻
اینا را دکتر باید تجویز کنه حتما یا برم داروخانه میدن بهم؟ متفورمین مگه مال دیابت نیس؟؟؟
متفورمین فقط ی کارایی ک نداره.برای کمک ب بارداری هم هست آب کردن چربی اطراف تخمدان ها. کاهش وزن
کلومیفن هم داروخانه میده. ولی خب تحت نظر دکتر باشید بهتره شاید مشکل از شوهرتون هم باشه. ضعیف بودن اسپرم؛ داشتن واریکوسل و ... دکتر ارولوژیست هم برن خوبه