2777
2789
عنوان

بارداری خارج از رحم

113 بازدید | 18 پست

بچها دوستم رفته سونو گفته ساک حاملگی دیده نشده و هیچی نه تو رحم دیده نه تو لوله هادکترش گفته احتمالا بارداری خارج از رحمه دوباره تیتر بده اول تیترش 27بود الان 133بوده

دوباره سونو داده بهش و گفته اگه درد داشتی بیا بیمارستان 

یعنی واقعا حاملگی خارج از رحمه؟چرا حالت تهوع داره و پریود نشده چرا چیزی ندیده سونوگرافی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بارداری خارج رحم هم بارداری محسوب میشه وعلائم بارداری ایجاد میکنه فقط محل لانه گزینی نطفه نامناسب

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

انشالا که خیره.ولی بارداری خارج از رحم خب پریود که نمیشی ولی بچه داخل رحم نیست مثلا داخل لوله ها تشکیل شده یا جای دیگه.بعدا که بچه بزرگتر بشه خطرناک میشه‌.زنداییم همینجور باردار شد بعد دور از دوست شما باشه یهو خود بخود ترکید تو شکمش همون ماه اول.زنداییم داشت میمرد فکر کن بردنش بیمارستان میگفت انقدر عجله داشتن منتظر نشدن بدنم کامل سر بشه همون ان جراحی را شروع کردن

بارداری خارج رحم هم بارداری محسوب میشه وعلائم بارداری ایجاد میکنه فقط محل لانه گزینی نطفه نامناسب

میگم ممکنه زود رفته باشه اخه ساک حاملگی اصلا دیده نشده چجوری فعمیدن خارج از رحمه

میگم ممکنه زود رفته باشه اخه ساک حاملگی اصلا دیده نشده چجوری فعمیدن خارج از رحمه

خب از محل تشکیل نطفه تو سونو میفهمن دیگه.بلاخره دستگاه نشون میده کجا تشکیل شده.باز ماها خوب نمیدونیم دکتر بهتر میدونه

یعنی چی؟ده روز پیشم قرص اورژانسی خورده  الانم کمردرد درد نوک سینه و تخمدان  داره

ببین گاهی وقتا تمام حالت بارداری رو داری آزمایشم مثبته اما بچه ای نیست.گاهی در اثر خوردن بعضی قرصا هم میشه.حالا بزاره ۱۰روز دیگه مجدد بره سونو 

انشالا که خیره.ولی بارداری خارج از رحم خب پریود که نمیشی ولی بچه داخل رحم نیست مثلا داخل لوله ها تشک ...

دکترش اول گفت خطرناکه بعد گفت حالا چهارشنبم  سونو بده من سونوشو دیدم نوشته بود توده و کیست در تخمدان نبود ساک حاملگی هم رویت نشد با ضخامت اندومتیوزو زده بود

ممکنه ام زود رفته باشه چن روز از موعدش گذشته که رفته سونو .قرص اورژانسی چن روز بعد رابطه خورده

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
خب از محل تشکیل نطفه تو سونو میفهمن دیگه.بلاخره دستگاه نشون میده کجا تشکیل شده.باز ماها خوب نمیدونیم ...

سونوگرافیش هیچی راجبه نطفه ننوشته بود فقط نوشته بود ساکحاملگی دیده نشد در صورت بالا رفتن تیتر سونو مجدد انجام بشه

دکترش اول گفت خطرناکه بعد گفت حالا چهارشنبم  سونو بده من سونوشو دیدم نوشته بود توده و کیست در ت ...

از رو همین ضخامت اندومتریوز میتونن بفهمن.من دقیقا رفتم به دکتر گفت گفت از رو ضخامت اندومترویوز میفهمیم