2777
2789
عنوان

بیاید یه نکته حقوقی بهتون بگم

184 بازدید | 18 پست

امشب تو یکی از تاپیکای پربازدید دیدم ک طرف میگفت تو دوران عقد رابطه داشته ولی شوهرش گفته میزنم زیرش و میگم از قبل باکره نبودی

با این حرف اصلا نترسید اگ واقعا چنین چیزی نبوده

اصل بر باکره بودن دختر هست وقتی برای بار اول ازدواج میکنه

و اگ باکره نبوده باشه و ازدواج کنه و مرد ثابت کنه اینو مرد حق داره عقدو فسخ کنه یا تنفیذش کنه و ارش (خسارت) ارش ب معنی ما ب تفاوت هست اما میگم خسارت ک راحت تر بفهمید)) از خانم بگیره و عقدو بهم نزنه

ولی بحث ما

اگ تو مدت عقد خانم بکارتش رو از دست بده مرد چنین ادعایی کنی بار اثبات ب دوش مرد هست و باید ثابت کنه ک قبل از زمان عقد خانم باکره نبوده و خب اثبات چیزی ک وجود نداشته ممکن نیست ک پس بیخود نترسید و نگران نباشید ک بهتون تهمت زده بشه و...

نکته بعدی هم اینکه اثر اثبات چنین چیزی هم فقط حق فسخ عقد نکاح هست و اگ رابطه ای بینشون اتفاق افتاده باشه باید مهرالمثل ب خانم پرداخت کنه و اگ رابطه ای هم اتفاق نیوفتاده باشه کلا مهریه ای ب خانم تعلق نمیگیره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نصف مهریه که تعلق میگیره؟

ن عزیزم اگ ثابت کنه ک خانم باکره نبوده ولی باهم رابطه داشتن مهرالمثل بهش تعلق میگیره ک دادگاه با توجه ب وضعیت خانوادگی و اجتماعی خانم تعین میکنه

ن عزیزم اگ ثابت کنه ک خانم باکره نبوده ولی باهم رابطه داشتن مهرالمثل بهش تعلق میگیره ک دادگاه با توج ...

اوه چه پیچیده 

ممنون از اطلاعات رایگان 

ولی در کل قاضیا زرنگ تر ازین حرفان

دختر و پسر رو ببینن تا ته قضیه رو میرن

عزیزم اگر مردی دروغی گفته باشه مثلا بیماریش رو پنهان کرده باشه یا بدهی که داشته در این شرایط نمیشه ف ...

اگ یکی از طرفین  بیماریی داشته باشه و طرف مقابل رو فریب داده باشه برای طرف مقابل حق فسخ ب وجود میاد و میتونه عقدو بهم بزنه و کارش هم جرمه

اوه چه پیچیده  ممنون از اطلاعات رایگان  ولی در کل قاضیا زرنگ تر ازین حرفان دختر و پسر ر ...

درسته ک بین ما حقوقیا رسم اینه ک نباید اطلاعاتو رایگان در اختیار گذاشت اما اینا چیزایی نیست ادم ببینه و نخواد مردم رو اگاه کنه من واقعا برای اون خانم ناراحت شدم و امیدوارم بقیه هم اگاه بشن

قاضی زیادم دسش باز نیس اولین حرف تو دادگاه دلیل و بینه هس