2777
2789

سوال دارم ازتونن

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جواب منم بدین چرا نمیتونم سفارش بدم چند روزه

موقع انتخاب زمان ارسال خطا میده

کاربری پانزدهم😑این سیمکارت برای مادرشوهر خدابیامرز خواهرمه😑نزارین تن مرحوم تو قبر بلرزه😑پس گزارش نزن‌ چای شیرین
نه فکر نمیکردم خانم کار کنه اونجا

ن نیرو میگیرن، سفته خواستن نمیدونم برم یا نه

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔
ن نیرو میگیرن، سفته خواستن نمیدونم برم یا نه

دی جی   کالا یه شرکت نتی فوق العاده معتبره عزیزم 

سفته رو هم برا این می گیرن که شما اونجا کلی اجناس گرون زیر دستته و حق دارن کاملا 

ولی هیچ وقت سفته شما رو ازش سو استفاده نمی کنن چون برا اعتبار خودشون بده و کلی آدم هستن که منتظر نابودی دی جی هستن 

تایم کاریش چطوریه

دو شیفت داره من شیفت شبشو میخوام که 5تا 3صبحه

دی جی   کالا یه شرکت نتی فوق العاده معتبره عزیزم  سفته رو هم برا این می گیرن که شما اونجا ...

از این میترسم اگه یه وقت نخوام برم یعنی بعد یه ماه مثلا پشیمون شم با اون سفته کاری کنن 

از چه جهت نمیدونی بری یا نه؟یکی از اقوام ما اونجاتو قسمت  بسته بندی کار میکرد

ببین من تایم شبشو نیخوام برم بعد تا 3صبحه نمیدونم برگشتنش چجوریه سرویس ببره دم خونه یا نه واس همون ازمایشی میخوام برم ک اگ دیدم سخته دیک نرم ولی چون سفتع میگیرن یکم دودلم 

یه پیج هست تو اینستا یه زن و مرده جفتشون وکیلن  اونا گفتا بودن چجوری سفته بدین که بعدا مشکل نشه

میدونی پیجشونو