2777
2789
عنوان

به مامانم چی بگم؟

343 بازدید | 30 پست

سلام خانما ببخشید من یه مدته با آقایی تو رابطه هستم یکم رابطمون داره جدی میشه حقیقتش منم مامانم خیلی سختگیره و خیلی بهم اجازه بیرون رفتن نمیده که بتونم ایشونو بشناسم و ببینم حالا خودشون میگن که هرچی شمابگی من انجام میدم ولی من نمیدونم چطوری با مامانم آشناش کنم که اجازه بده ماهمدیگرو بیشتر ببینیم حتی خوده مادرمم باهاش آشنا بشه و همو بهتر بشناسیم میشه شما راهنماییم کنید

وزن شروع : ۸۱/۵۰۰. وزن الان : ۷۲/۱۰۰. وزن هدف : ۵۵ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بکو زنگ بزنه به مادرت

اخه بنظرت زشت نیست ندیده و نشناخته زنگ بزنه بگه من با دخترتون دوستیم و میخایم بیشتر اشنا بشیم شما اجازه بدید؟

حس میکنم زشته اینجوری

چندتا مثال بزن از اونایی که بدون شناخت ازدواج کردن

ونتیجه بدی داشته

بگو حداقل ۶ ماه برای شناخت نیاز داری 

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     

یه داستان جور کن که فلاجا شمارو دیده وو مثلا شمارا شمارو پیدا کردع داده بع مادرش شماهم شماره مامانتو دادیدی😐😂

یه‌صلوات‌میفرستی‌واسه یکی شدن حکمت‌خدا‌وحاجت دلمفرستادی بگوبرات‌بفرستم:)برماگذشت‌آنچه‌نباید‌میگذشت‌باقی عمر‌هرچه‌بادا بادا حکمت‌خدا‌انگار‌نمیخواد‌بادلم یکی شه وقلبم شکسته   دنبال‌چیزی‌توتاتاپیکام‌میگردی‌‌‌‌گل‌من؟                                                 این کاربری در دست یکنفره یاد گرفتم خودم باشم واسه پرسیدن مشکلاتم خجالت نشکم

اخه بنظرت زشت نیست ندیده و نشناخته زنگ بزنه بگه من با دخترتون دوستیم و میخایم بیشتر اشنا بشیم شما اج ...

بنظر من خیلی زشته😐وقتی اومدن فقط‌خودت پدر مادرت بدون بیشتر اشناشید اگه الان ازش مطمنی 

یه‌صلوات‌میفرستی‌واسه یکی شدن حکمت‌خدا‌وحاجت دلمفرستادی بگوبرات‌بفرستم:)برماگذشت‌آنچه‌نباید‌میگذشت‌باقی عمر‌هرچه‌بادا بادا حکمت‌خدا‌انگار‌نمیخواد‌بادلم یکی شه وقلبم شکسته   دنبال‌چیزی‌توتاتاپیکام‌میگردی‌‌‌‌گل‌من؟                                                 این کاربری در دست یکنفره یاد گرفتم خودم باشم واسه پرسیدن مشکلاتم خجالت نشکم

اخه بنظرت زشت نیست ندیده و نشناخته زنگ بزنه بگه من با دخترتون دوستیم و میخایم بیشتر اشنا بشیم شما اج ...

به مادرت بگه من دخترتونو جایی دیدم خوشم ازش اومده شمارشو پیدا کردم و دخترتون شماره شما رو داد ک اول با شما صحبت کنم 

من این کارو‌کردم مامانم گفت ابدا باید بیاد خاستگاری اونم گفت الان شرایطشو ندارم یه مدت بگذره بعد ولی مامانم قبول نکرد محدودیت ها رو هزار برابر‌کرد جوری که حتی با دوستام چهار پنج ماهی یه بار میرم بیرون😑از طرفی مجبورم کرد با طرف تموم‌کنم😕ولی من نکردمهنوز با همیم😂

چندتا مثال بزن از اونایی که بدون شناخت ازدواج کردن ونتیجه بدی داشته بگو حداقل ۶ ماه برای شناخت نیا ...

پسره خودش میگه تو اول با مامانت یکم راجبم حرف بزن بعد من میام دم در صحبت میکنم ولی من نمیدونم چی به مادرم بگم🥺