2777
2789

من ۱۵ هفته ام الان آن تی رفتم گفت جنسیت معلوم نیست ولی اصلا ویار ندارم فقط چیزای شور خیلی دوس دارم بنظرتون نینیم چیه؟

💕دراین دنیا اگرغم هست؛ صبوری کن خدایی هست🌱⭐️🌈

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادر شوهرم پیشمه میگه برا دخترش ترشی اینا خورده ولی برا پسراش  چیزای شیرین خورده :))

خدایا خودت مواظب فندوق کوچولمون باش😍✨ ۴۰۲/۴/۳۱ بهترین اتفاق زندگیمون افتاد😍♥️✨ وقتی میام نینی سایت و تاپیک جدید میبینم😳عنوانش:عه راستی بچه ها دیشب خواب دیدم نوشابه گاز دار رو با دماغم سر کشیدم میشه برام تعبیرش کنید؟ حتما یسریا هستن زیرش نظر بدن عه واقعا؟؟ ماام خواب دیدم نوشابه خوردیم از تو چشامون حلقه حلقه عین قلیون میزد بیرون🤧😐💔((اکانت واگذاری شده)) کاربر سابقم ولی چند وقتی بود عاف خورده بودم بهم خوشامد بگید :))👀
مادر شوهرم پیشمه میگه برا دخترش ترشی اینا خورده ولی برا پسراش  چیزای شیرین خورده :))

من یه فرسته ناز دارم ولی ویار بدی داشتم سر دخترم ولی الان هیچی 

من یه فرسته ناز دارم ولی ویار بدی داشتم سر دخترم ولی الان هیچی 

دختر با پسر فرقی نداره ایشالله که سالم باشه عزیزم 

اینکه ویارم نداری طبیعی هستش میشناسم کسایی که توی دوران بارداری اصلا ویار نداشتن

خدایا خودت مواظب فندوق کوچولمون باش😍✨ ۴۰۲/۴/۳۱ بهترین اتفاق زندگیمون افتاد😍♥️✨ وقتی میام نینی سایت و تاپیک جدید میبینم😳عنوانش:عه راستی بچه ها دیشب خواب دیدم نوشابه گاز دار رو با دماغم سر کشیدم میشه برام تعبیرش کنید؟ حتما یسریا هستن زیرش نظر بدن عه واقعا؟؟ ماام خواب دیدم نوشابه خوردیم از تو چشامون حلقه حلقه عین قلیون میزد بیرون🤧😐💔((اکانت واگذاری شده)) کاربر سابقم ولی چند وقتی بود عاف خورده بودم بهم خوشامد بگید :))👀
دختر با پسر فرقی نداره ایشالله که سالم باشه عزیزم  اینکه ویارم نداری طبیعی هستش میشناسم کسایی ...

😘😘😘😘مرسی عزیزم 

😘😘😘😘مرسی عزیزم 

🤗♥️✨