2777
2789
عنوان

نی نی یار پنج یه لحضه بیا لطفا💖

136 بازدید | 19 پست

چرا دختر خالم نمیتونه عضو شه یه بار ترکیده کاربریش گزارش زده بودن براش الان میخواد عضو شه نمیتونه میزنه نی نی سایت شمارو به وب منتقل کرده هر کار میکنه نمیشه مشکل چیه 

؟

کاربری سوم 😐نی نی یار تعلیق نکن خواهشا 😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@نی_نی_یار_پنج     یه لحضه بیا گلم لطفا 💖 یعنی چرا اینطوریه نمیشه برگردونین کاربریشو&n ...

سلام با ایمیل میخواد عضو بشه؟ کلا یک مدته سایت مشکل داره الان هم با ایمیل نمیشه عضو شد

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

نه با شماره هست هر کار میکنه نمیشه 

سایت خرابه واسه همینه و اینم بگم بعضی از پیش شماره ها رو سایت قبول نمیکنه پیش شماره اش چیه؟ مثلا پیش شماره 994 رو سایت اصلا قبول نمیکنه

سایت خرابه واسه همینه و اینم بگم بعضی از پیش شماره ها رو سایت قبول نمیکنه پیش شماره اش چیه؟ مثلا پیش ...

اصلا قسمت ثبت نام رو بالا نمیاره میزنهدبه وب منتقل شده 

نه شمارش ۹۳۳هست 

الان باید چیکار کنه ؟میشه راهنمایی کنین 

اصلا قسمت ثبت نام رو قبول نمیکنه ورود کاربر میاد اما ثبت نام نه 

نمیشه کاربریشو برگردونین ؟یا راهنمایی گنین الان باید چیکار کنه ؟

سایت خرابه واسه همینه و اینم بگم بعضی از پیش شماره ها رو سایت قبول نمیکنه پیش شماره اش چیه؟ مثلا پیش ...

و اصلا نمیاره قسمت ثبت نام رو که شماره رو بزنه 

اصلا قسمت ثبت نام رو بالا نمیاره میزنهدبه وب منتقل شده  نه شمارش ۹۳۳هست  الان باید چیکار ...

کاربریش چی شده ترکیده؟ بگین ببینم چی بوده اسم کاربریش ببینم میشه فعالش کنم فکر نکنم الان بشه عضو شد

کاربریش چی شده ترکیده؟ بگین ببینم چی بوده اسم کاربریش ببینم میشه فعالش کنم فکر نکنم الان بشه عضو شد

اره ترکیده 

گلپری ۸۸ اگه میشه برگردونینش 

چون واقعا نمیتونه عضو بشه 

اره ترکیده  گلپری ۸۸ اگه میشه برگردونینش  چون واقعا نمیتونه عضو بشه

اوه اوه خیلی فحشهای زشتی داده یعنی واقعا زشت ها مخم سوت کشید چک کردم دلیل لغوش رو واسه همینم هست نتونسته عضو بشه یک مدت صبر کنه بعدا دوباره امتحان کنه

اوه اوه خیلی فحشهای زشتی داده یعنی واقعا زشت ها مخم سوت کشید چک کردم دلیل لغوش رو واسه همینم هست نتو ...

واااای 😶😑

یعنی هیچ راهی نیس برگرده ؟

اخه اصلا نمیتونه ثبت نام کنه