2777
2789
عنوان

میترسم از خونه بیرون برم

145 بازدید | 15 پست

همسایه بغلیمون بچه ۶ ساله داره من رو سرش شپش دیدم. بعضی وقتا در باز باشه میاد تو حیاط ما. به مامانش گفتم نزار پسرت بیاد ، اونم گفت نمیاد.

خیلی میترسم ازش‌

از طرفی هم دوست دارم سرکار برم، بیرون برم، بخدا هر وقت میرم بیرون استرس دارم

مشاور تحصیلی❤برنامه ریزی درسی 💖 انتخاب رشته💞معرفی کتاب تست🌸آموزش رایگان زبان انگلیسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شپشاش که تو حیاط رو سر شما نمیان!!!!!!

نمیدونم چیکار کنم دیگه نیاد. به مامانش هم گفتم. خیلی بی مسئولیته

مشاور تحصیلی❤برنامه ریزی درسی 💖 انتخاب رشته💞معرفی کتاب تست🌸آموزش رایگان زبان انگلیسی
نمیدونم چیکار کنم دیگه نیاد. به مامانش هم گفتم. خیلی بی مسئولیته

اخه تو حیاط که شپش پخش نمیشه به سر شما سرایت کنه،شما بری خونش اون بیاد خونتون اینطوری پخش میشه

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
میترسم من خونه نباشم بیاد خونمون.

خب ب مامانت بگو راهش نده.. یاقشنگ بهش بگید عزیزم نیا. ب مامانشم بگید سرش رو درمان کنه.. سس مایونز ک بزنه ب موهاش و باتاید بشوره خوب میشه.. مرض لاعلاج نداره بچه بیچاره ک