2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داخل حمام نرم کننده بزن با شانه دندانه باریک یا شانه مخصوص بیست دقیقه یا بیشتر شانه کنید بعدکه شستین با سشوار خشک کنید بعد اتو مو استفاده کنید چند روزپشت هم اینکارو انجام بدین . یک هفته زمان بزارید از بین میرن. در طول روز هم پارچه سفید بندازین روش موهارو شانه بزنید تا هر چی هست بیوفته یا در بیاد . 

عزیزم اینا هیچ کدوم فایده نداره

با روغن زیتون موهاتون را آغشته کنید 8ساعت بمونه

بعد شر که بزنید روی همون روغن  طبیعی باشه بعد موهاشون را خیس کنید نرم کننده مو بزنید و با شانه مخصوص شپش که از داروخانه میگیرید موهاشون را شانه بزنید تا ده روز همین کارو بکنید.کل ملافه ها رو جمع کنید لباس ها رو ات وی داغ بزنید.شو نه هاتون رو جمع کنید تا ریشه کن بشن