2777
2789
عزیزم من اگه بخوام یاد بگیرم، با چه لهجه ای یاد بگیرم که هم خوش لهجه و زیبا باشه هم بتونم بقیه لهجه ...

درچه حد بلدی؟

وقیح گمشو‌. واقعا باید با افراد مریض که باید فاصله گرفت. والا ادم مریض میشه.🤦🏻‍♀️ هرکی قضاوتم کنه =سرش میاد 💯 🔒 .کاربریم عمومیه✋.برای سلامتیم و سلامتی و ظهور امام دعا کنید🤲   عاشق داداشامم  🧡🤎 زنجانیم 🩵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من اگه بخوام یاد بگیرم، با چه لهجه ای یاد بگیرم که هم خوش لهجه و زیبا باشه هم بتونم بقیه لهجه ...

گفتم معنی شاید میخای والا شرمنذه اونو نمیدونم

وقتی چیزی تموم شد ترکش کن، به اب دادن گل پژمرده ادامه نده!
بلدنیستم هیچی

چندتا فیلم ببین راه میفتی.

بنظرم آسون میاد. کلمات مشترک با زبان ما زیاد داره.

سوالم‌هم اینه که عزیزم من اگه بخوام یاد بگیرم، با چه لهجه ای یاد بگیرم که هم خوش لهجه و زیبا باشه هم بتونم بقیه لهجه ها رو هم بفهمم؟

چندتا فیلم ببین راه میفتی. بنظرم آسون میاد. کلمات مشترک با زبان ما زیاد داره. سوالم‌هم اینه که عز ...

ببین من مکالمه یاد میدم

فیلم میلیم  بتونی

اگ خواستی بگو

وقیح گمشو‌. واقعا باید با افراد مریض که باید فاصله گرفت. والا ادم مریض میشه.🤦🏻‍♀️ هرکی قضاوتم کنه =سرش میاد 💯 🔒 .کاربریم عمومیه✋.برای سلامتیم و سلامتی و ظهور امام دعا کنید🤲   عاشق داداشامم  🧡🤎 زنجانیم 🩵
انوزش میخوای؟

فعلا دارم تحقیق میکنم در مورد لهجه هاشون عزیزم.

اینکه لهجه کجا به گوش مردم بقیه کشورها دلنشینه و اینکه با یادکیری یه لهجه میشه بقیه رو هم‌متوجه شد یا نه