سلام من ۱۸ سالمه بعد دوماهه پریود نشدم البته استرس خیلی داشتم تو این ماه برا امتحانا و اینکه دکترم رفتم گفت تنبلی خفیف داری یک سال قرص خوردم ولی بازم نامنظم میشم و خیلی دیر میشم میخواستم ببینم ممکنه ذخیره تخمدانم پایین باشه خیلی استرس گرفتنم دکترم رفتم آزمایش کامل نوشت ولی این تو نبود ؟؟
✨من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد.✨
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من واقعا اطلاعی ندارم نمیدونم چه مشاوره ای بهت بدم خوشگل خانم
امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲
عزیزم تا جایی که من میدونم به ذخیره تخمک شما ربطی نداره...اونم تو ۱۸ سالکی خدایی فازتون چیه ...
من یه دکتر رفتم خیلی خوب بود زنان یه سال بهم قرص پروژسترون داد منظم بودم بعد که قطع کردم دوباره نامنظم شدم منم آخرین پریودم ۲۰ فروردین بوده الان دوماهه نشدم ممکنه برای استرسم عقب افتاده باشه این همه ؟؟؟