2777
2789
عنوان

خانوما یه لحظه میشه بیاین

277 بازدید | 17 پست

سلام من ۱۸ سالمه بعد دوماهه پریود نشدم البته استرس خیلی داشتم تو این ماه برا امتحانا و اینکه دکترم رفتم گفت تنبلی خفیف داری یک سال قرص خوردم ولی بازم نامنظم میشم و خیلی دیر میشم میخواستم ببینم ممکنه ذخیره تخمدانم پایین باشه خیلی استرس گرفتنم دکترم رفتم آزمایش کامل نوشت ولی این تو نبود ؟؟

بخاطر همون تنبلیه.

ی مدت دارو بخوری میزان میشه.

من بعد زایمانم از بین رفت

✨من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد.✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من واقعا اطلاعی ندارم نمیدونم چه مشاوره ای بهت بدم خوشگل خانم

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲
عزیزم باید بری دکتر تا اون تشخیص بده ، البته اینکه استرس هم داری بی تاثیر نیست 

چند بار رفتم دیگه حوصله ندارم یکسال هم قرص خوردم ممکنه ذخیره پایین باشه؟؟؟ خیلی استرس گرفتم

یکسال قرص پروژسترون خوردم یه مدت منظم بود دوباره نامنظم شدم 

اگه شکم داری شکمتو آب کن درست میشه

بیمار خنده های توام بیشتر بخند😊😍    خورشید آرزوی منی گرم تر بتاب🌱🌸🌈                              لطفا برای سلامتی امام زمان(عج) صلوات بفرستید🌺🙏🏻
نه شکم ندارم تازه لاغرم هستم کلا ۵۳ کیلو م ممکنه تو این سن ذخیره تخمدان پایین باشه؟؟

اینو دکتر باید تشخیص بده 

بیمار خنده های توام بیشتر بخند😊😍    خورشید آرزوی منی گرم تر بتاب🌱🌸🌈                              لطفا برای سلامتی امام زمان(عج) صلوات بفرستید🌺🙏🏻

عزیزم تا جایی که من می‌دونم به ذخیره تخمک شما ربطی نداره...اونم تو‌ ۱۸ سالکی 

خدایی فازتون چیه تو این سن به این چیزا فکر میکنید 

بزار امتحانات تموم شه دکترت رو عوض کن همینجا نی نی سایت سرچ کن دکتر خوب شهرتون برو اونم تازه برای اینکه مطمئن شی

عزیزم تا جایی که من می‌دونم به ذخیره تخمک شما ربطی نداره...اونم تو‌ ۱۸ سالکی  خدایی فازتون چیه ...

ممنون اما من دیدم کسایی که تو ۱۹ سالگی اینجا گفته بودن یائسگی زودرس گرفتن و گفته بودن امکانش هست ذخیره تو سن پایین اتفاق بیوفته 

عزیزم تا جایی که من می‌دونم به ذخیره تخمک شما ربطی نداره...اونم تو‌ ۱۸ سالکی  خدایی فازتون چیه ...

من یه دکتر رفتم خیلی خوب بود زنان یه سال بهم قرص پروژسترون داد منظم بودم بعد که قطع کردم دوباره نامنظم شدم منم آخرین پریودم ۲۰ فروردین بوده الان دوماهه نشدم ممکنه برای استرسم عقب افتاده باشه این همه ؟؟؟