2777
2789
عنوان

به جز بچه خودتون کدوم بچه فامیل براتون عزیزه؟🥲😍

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 41 پست

قبل بچه دارشدنم واسه بچه خواهرم میمردم 

الانم ک دوتا بچه دارم دختر کوچیکه داداشم ک کوچیکترین نوه س براش میمیرم

م‍‌راق‍‌ب اش‍‌ت‍‌ب‍‌اه‍‌ات‍‌ون ب‍‌اش‍‌ی‍‌د، آدم‍‌ا ه‍‌م‍‌ی‍‌شہ ب‍‌خ‍‌ش‍‌ن‍‌ده ن‍‌ی‍‌س‍‌ت‍ن‌🖤..!️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه 

من یادمه ۹ ۱۰ سالم اکثر بچه های همسایه وقتی مادرشون نبود جای من بودن😆😆😆۱۴ سالم بود یکی میگفت تو رو خدا بیا ماهی هرچقدر بخوای میدم بهت پرستار بچم باش خودش پرستار بود😂که مامانم دیگه گفت بسه دیگه پرو شدن ملت نذاشت با بچه ها بپرم🤣🤣🤣

بدترین گناهی که میتونی مرتکب بشی اینه که انقدر ساده باشی تا بقیه بتونن ازت سو استفاده بکنند!♡♡ نقطه مقابلعشق ،نفرت نیست ! ترک کردنه...
😂😂اوخی.دخترخالمم عاشق بچه منه 

دختر خاله ای که حسود و اب زیرکاه نباشه قابلیت خواهر بودنو داره🥲🥰

بدترین گناهی که میتونی مرتکب بشی اینه که انقدر ساده باشی تا بقیه بتونن ازت سو استفاده بکنند!♡♡ نقطه مقابلعشق ،نفرت نیست ! ترک کردنه...
پسر بزرگ یکی از خواهرام....عاشقشممممم  ۱۲تا خواهر زاده دارم همه شونو دوست دارم ولی این یکی انگ ...

درسته همیشه یکی هست برات عزیزتر میشه🙈

بجز دخترم که دلیل نفس کشیدنمه ،خواهرزاده هام هستن که عاشقشونم ،کاش برادرمم ازدواج کنه و بچه دار بشه حسابی دور نی نی ش میگردم🥹

پسرای خواهرشوهر و برادرشوهرمم خیلی دوس دارم و آقا هستن

دخترای برادرشوهامم که خیلی شیرین و خانومن😍

ایشالا بعد امتحانات خرداد هم سمت خودم هم سمت شوهرمو دعوت میکنم که تنوعی برای بچه ها بشه

بیخیال حرفایی که تو دلم جامونده.....
من کلا بچه همه برام عزیزه .یه بار تو اتوبوس بچه گریه میکرد منم زدم زیر گریه.     ببینم یه ...

منم اوایل که نوزادای خواهرام به دنیا می اومدن با گریه هاشون گریم می‌گرفت🥲

بجز دخترم که دلیل نفس کشیدنمه ،خواهرزاده هام هستن که عاشقشونم ،کاش برادرمم ازدواج کنه و بچه دار بشه ...

اصلا نوزاد دختر نداریم اطرافم خیلی دوست دارم دختر...کلا همه اقوام پسر دارن به طرز عجیبی🥲