2777
2789
عنوان

کیست تخمدان

1099 بازدید | 34 پست

سلام خانم ها چبکار کنم که کیستم که ۵سانته زودتر از بین بره*؟ روز به روز داره بزرگتر میشه‌ دکتر هم برام قرص نوشته ولی تا پریود نشم‌نمیتونم استفاده کتم. بخاطر کیست پریود نشدم که الان امپول پرژوسترون زدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چیزی میگم گوش کن .قرص رو نخور  برو شیاف لیابل تهیه کن دو بسته یک شب در میون بزار  تو دوران پاکی هرررر مشکلی رحمت داشته باشه خوب میشه قول میدم بهت

عاشقم بر همه عالم که همه عالم از اوست

غذای خونگی سالم بخور

روزی یه ساعت پیاده‌روی یا حتی رقص

شیرینی و هله هوله و مواد غذایی کارخونه ای حذف

شب ها قبل ۱۱ خواب صبح قبل ۸ بیدار باش

من پلی کیستیک بودم با این کارا بدون دارو درمان شدم

ارباب شدی که رو به هرکس نزنم
شما استفاده کن اگه معجزه شو ندیدی 

از کجا بخرم؟ الان که هنوز پریود نشدم میتونم استفاده کنم. شاید خیلی طول بکشه تا پریود بشم نمیخوام کیست ها از بزرگتر از این بشه. جون دکتر گفت خیلی مواظب باش تا نترکهککه باید عمل بشی. انقدر بزرگه که گفت نزدیکی ممنوع کار سنگین اصلا نکن....

از کجا بخرم؟ الان که هنوز پریود نشدم میتونم استفاده کنم. شاید خیلی طول بکشه تا پریود بشم نمیخوام کیس ...

من ۲۰ سال پیش کیست داشتم ۶ کیلیو شده بود داشت میترکید که اورژانسی رفتم و جراحی کردم.

از کجا بخرم؟ الان که هنوز پریود نشدم میتونم استفاده کنم. شاید خیلی طول بکشه تا پریود بشم نمیخوام کیس ...

بزن اینترنتی پیدا کن بخر  با اپلیکاتور استفاده کن راحتتره اگه سوال داشتی بگو راهنماییت کنم من سه ماهه دارم استفاده میکنم