2777
2789
عنوان

معجزه زنده ماندن پسرم هنوزم باورم نمیشه بعد ۳ ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 1941 بازدید | 80 پست
الحمدالله بخیر گذشته.ولی چطور اطمینان میکنید بچتون رو جایی میفرستید؟و اون همسایه چطور بچه شما رو قبو ...

دقیقا من پسرم میره خونه جاریم نگران میشم خوشم نمیاد نه که چیزی باشه ها فقط میگم با پسرش شلوعی میکنن خدای نکرده چیزی میشه و این که پسرم جاریم میاد خونم اینم یه جور خوشم نمیاد حوصله شلوغ کاریاش رو ندارم واسه هیمن دبگه نمیزارم بیاد نمیدونم چطور همسایه قبول میکنه من بچه برادر شوهرم رو‌ به اجبار قبول میکنم والله😑

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا من پسرم میره خونه جاریم نگران میشم خوشم نمیاد نه که چیزی باشه ها فقط میگم با پسرش شلوعی میکنن ...

والا نباید بچتو خونه مادرتم بفرستی.زمونه بدی شده.و اینکه هزار اتفاقه بلایی سر بچت بیاد از چشم اونا میبینی .

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴

پدر منم قراره چند وقته دیگه اولین جلسه شیمی درمانی بره خیلی غصه میخورم چجوری با این قد و هیکل بره واسه شیمی درمانی ک ضعیفش میکنه تاپیکتونو خوندم ی کم اروم شدم😔

برای رسیدن ب حاجت دلم ی صلوات مهمونم میکنی 

خوشحالم برات🥰

خدا معجزشو نشون ماهم داد

سه بار داداشم از مرگ حتمی نجات پیدا کرد

در حدی که هیچ کس باورش نمیشد

اما خودش هنوز آدم نشده انقدر که این پسرای کم سن تخسن

با اجازه استارتر عزیز 

به سرزمین رویاهای محقق شده تان سر بزنید این جا بهشت خانوم های شیک پوش و خوش تیپه                                                              خاص بودن و متفاوت بودن را با ما تجربه کنید               پوشاک ستاره  ارائه دهنده کیف .کفش . مانتو .شومیز ولباس مجلسی                      https://eitaa.com/chgdhkh

دویست نفر اول که عضوشن ارسال کارهاشون رایگان انجام میشه