2777
2789
عنوان

معجزه زنده ماندن پسرم هنوزم باورم نمیشه بعد ۳ ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 1941 بازدید | 80 پست

بچه ها یه فرشته نجات دارن 

خداروشکر که سالمه به الانش فکر کن به اینده پیشه روش ... 

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.   https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

خدا رو شکر هزار مرتبه یه صدقه بده 

و اینکه هیچ وقت هیچ وقت بچتونو حتی پیش خواهر خودتم نذار مسئولیت داره خدایی نکرده اتفاقی بیفته میخایی چیکار کنی بازم‌الهی شکر که ب خیر گذشته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا نباید بچتو خونه مادرتم بفرستی.زمونه بدی شده.و اینکه هزار اتفاقه بلایی سر بچت بیاد از چشم اونا م ...

دقیقا من پسر جاربم میاد خونم خیلی استرس میکشم چیزی نشه خدای نکرده بعد بیان بگن خونه فلانی اینجوری شد چند بار می رفت تو بالکن خم میشد هی دعواش میکردم حرص میکشیدم مادر شوهرم میگفت چیکار داری اینقدر حرص میکشی مادر جمعش کنه دیگه به تو چه ولی مگه میشه اومده خونم یه جور امانت میشه دیگه یا پسر خودمو اصلا نمیزارم تنها بره خونه اونا میگم از چشم خودم دور میشه خدای نکرده یه انفاقی میفته 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

منم زیاد معجزه دیدم تو زندگیم حتی یه تایمی رو واقعا حس میکردم ب ته خط رسیدم واقعاا تههه خط ولی بعدش ازش کمک خواستم جوری کمکم کرد جوری از تههه زمین منو کشید بالا ک هنوزم همه میگن ببین چ خدایی داره چقدر هواشو داره🙂🧡

خدایا میسپارم به خودت کمکم کن🙏🏻✨

عزیزم خدا برات حفظش کنه براش صدقه بذار .روز عید قربان‌ براش یه مبلغ پول تویه قربانی شرکت کن .اگر یه پسر بچه ی مستضعف پیدا کردی براش پول کمک کن همونطور که دل تو شاد شد دل یوی دیگه هم شاد بشه .انشاالله همیشه روزهای خوش پیش روت باشه .

خداروشکر .گرهمه عالم بجنبند زجای نبرد رگی گر نخواهد خدای...

دیگ بهش فکر نکن خدای نکرده خودتم مریض میشی..

منم یبار بچه هام توی ماشین با سرعت زیاد.. یهو درو باز کردن. کوچیکه ۷-۸ماهش بود خودشو اویزون گرفت ب دستگیره در تا رسیدم گرفتمش...اون یکی هم دوسالش بود اویزون در شده بود. یعنی خدای نکرده میفتادن زبونم لال زبونم لال کمترینش این بود زیر چرخ ها....

تا یکماه نزدیک‌بود روانی بشم. ولی بعدش ب خودم اومدم و خدارو هزاران هزار بار شکر کردم و فراموش کردم...

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...
خداراشکر انشاالله سلامت باشین همیشه  ولی ما که تصادف کردیم دخترم خیلی ضربه دید متاسفانه اونم ب ...

ایشالا خدا دختر گلت رو شفا بده عزیزم از ته قلبت از خدا بخواد کمکت کنه .دکترا همه وسیلن من دکترا بهم گفتن همچین معجزه ای خیلی کم پیش میاد برو فقط خدارو شکر کن پسرت سالمه

ایشالا خدا دختر گلت رو شفا بده عزیزم از ته قلبت از خدا بخواد کمکت کنه .دکترا همه وسیلن من دکترا بهم ...

منم دکترا همینو میگن 

که فقط معجزه شده وگرنه با ضربه دخترت 😔

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

خداروشکر .گرهمه عالم بجنبند زجای نبرد رگی گر نخواهد خدای... دیگ بهش فکر نکن خدای نکرده خودتم مریض م ...

خدارو شکر الان بچه هات سالمن .کسی که خدایی نکرده همچین اتفاقی براش بیفته می‌فهمه من هنوزم فراموش نکردم ‌.خداوند خودش همه‌ی بچه ها رو حفظ کنه .

دقیقا من پسر جاربم میاد خونم خیلی استرس میکشم چیزی نشه خدای نکرده بعد بیان بگن خونه فلانی اینجوری شد ...

آره خوب میکنی اصلا نفرست.ضمن اینکه عادت می‌کنه بزرگ هم بشه می‌ره اونوقت جلوشو به سختی میتونی بگیری و دور از جون مشکلات هم بزرگتر میشه

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴
منم دکترا همینو میگن  که فقط معجزه شده وگرنه با ضربه دخترت 😔

دکترا بهم میگفتن ما که تو بیمارستان همه چیز میبینیم بیشتر به خدا ایمان داریم شما که بیرونید خدا رو فراموش میکنید

خدارو شکر الان بچه هات سالمن .کسی که خدایی نکرده همچین اتفاقی براش بیفته می‌فهمه من هنوزم فراموش نکر ...

انشالله...

عزیزم باید بهش فکر نکنی. وگرنه داغون میشی. من الانم یادم میاد گریه میکنم. میفهمت...تو خیلی بدتر از من بودی چون بچتو تو اون صحنه دیدی...

فراموش نمیشه ولی باید بهش فکر نکنی هروقت ذهنت میره اون سمت خودتو مشغول یچیزی کنی کم کم عادت میکنی ک نادیده بگیری اون فکرو

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...