2777
2789

سلام دوستان من تازه وارد سایت  شدم میخواستم معجزه‌ای که تو زندگیم اتفاق افتاد رو براتون بگم بجون پسرم واقعیه .دقیقا ۴ فروردین همین سال جاری بود یه همسایه داریم پسرم همیشه می‌ره خونشون بازی می‌کنه با بچشون همون روز هم مث روز های دیگه پسرم رفت که با بچشون بازی کنه .هنوز یاد اون روز میوفتم قلبم درد میگیره نیم ساعت بعد زن همسایمون اومد با گریه درب خونمونو زد گفت درب آهنی که تو حیاطمون بوده افتاده رو پسرت نمی‌دونم چطور خودمو به خونه همسایه رسوندم همین که تو حیاطشون رسیدم پسرمو دیدم که در به اون سنگینی روش افتاده متاسفانه سرش لابه لای پنجره های درب گیر کرده بود وقتی به اون لحظه فک میکنم دیونه میشم متاسفانه شیشه که رو سر پسرم شکسته بود پشت سرش پوستش پاره شده بود اونم خیلی زیاد باورتون نمیشه تو اون نیم ساعت که پسرم تو بغلم بود که رسوندیمش بیمارستان باورم نمیشد بزرگ ترین معجزه زندگیم برام اتفاق بیوفته باورم نمیشد زبونم لال بچم زنده بمونه همین که بیمارستان رسیدیم سریع سی تی اسکن گرفتن .ولی همه‌ی دکترا و پرستارا باورشون نمیشد که به جمجمه پسرم آسیبی وارد نشده ولی سرش خیلی بخیه خورد ۳ روزه بخاطر محض احتیاط بستری شد بعد مرخص شد .حتی شبا تو خواب اون حادثه رو میبینم اینو برا کسایی نوشتم که به معجزه باور ندارن .ممنون خدا جونم که یه بار دیگه پسرمو بهم بخشید.لطفا برام دعا کنید بتونم این اتفاق رو فراموش کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الحمدالله بخیر گذشته.ولی چطور اطمینان میکنید بچتون رو جایی میفرستید؟و اون همسایه چطور بچه شما رو قبول میکنه؟

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴

خداروشکر

پسر من زیر وقتی تازه راه افتاد و چندقدم برمیداشت

رفته بود تو پله و چهار تا هم رفته بود پایین

اصلا نمیدونم چجوری

خدا نگه داشتش

پله اهنی که لابه لاش نرده ایه و بازه

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  

عزیزم خدا حفظش کنه منم پسرمو خدا دوباره با معجزه بهم بخشید تو تایپیکم هست، فراموش کردنش غیر ممکنه من که فراموش نمیکنم اون روزارو

آرزو دارم ناخواسته به دست آوری آن چيزهايی را که خواسته هایت هستند… آن گونه که با خود بياندیشی : آيا کسی برايم آرزويی کرده است … ؟! هی پاک می کنم… هی می نويسم… املايم بد نيست ! از تکرار اسمت لذت می برم… ولی تو مرا جا گذاشتی بین اینهمه هیاهوی زندگی😓

من ی پارک سرکوچمونه.بچه ها م رو میبرم دوست پسرم هم میخواد بیاد تازه از مادرش هم اجازه میگیره ولی من نمی‌برم میگم برو با مامانت بیا.خدای نکرده از رو سرسره تاب بیفته میگن مگه تو پیشش نبودی؟

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴