2777
2789

@نازززززززززززنین  دوستم تربت حیدریه هستش ولی الان نت نداره که بیاد سایت میخوای زنگ بزنم ازش بپرسم بهت بگم؟

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@نازززززززززززنین    دوستم تربت حیدریه هستش ولی الان نت نداره که بیاد سایت میخوای زنگ بز ...

ثودک من که بهت گفتم هر مشکلی داشته باشم میرم مشهد آخه 

متاسفانه دکتر خوب نمیشناسم تربت😔

لطفا برای سلامتی و فرج امام زمان صلواتی هدیه دهید 🙏🙏🙏    💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚                                   
اگه زنگ بزنین ممنون میشم🥺

دوست گلم من تربت هستم ولی متاسفانه نمیشناسم 

بیشتر مشهد شنیدم دکتر خوب هست 

لطفا برای سلامتی و فرج امام زمان صلواتی هدیه دهید 🙏🙏🙏    💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚                                   
اگه زنگ بزنین ممنون میشم🥺

راستی یه جا میشناسم که سر و کمر میندازه 

اگه به تب سنتی اعتقاد داشته باشید خیلی دستش خوبه

ثودک من که بهت گفتم هر مشکلی داشته باشم میرم مشهد آخه  متاسفانه دکتر خوب نمیشناسم تربت😔

ببخشید نمیدوستم اصلا تربت دکتر خوب نداره

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
چجوریع؟؟ مثلا یه بار برم پیشش بسه یا اونم چند بار لازمه

بستگی به مشکلت داره شاید یک بار شاید هم بیشتر نمی دونم ولی هزینش زیاد نیست چون خودت دارو رو میگیری اونم برات میزاره

اها میشه آدرسشو لطف کینی بگین؟

خصوصی اگه ممکنه بهت بگم

درخواست دادم

سلام عزیزم. دکتر نسرین رمضانی متخصص زنان و نازایی تازه مطبشون رو داخل کوچه بانک ملی مرکزی تربت افتتاح کردن. قبلن هم بیمارستان نهم دی بودن. من قبلا پیششون رفتم و عمل ترمیمی شدم. خیلی خوش برخورد و ماهر هستن.