2777
2789

خانم های عزیز کسی رفته؟ 

من بچه کوچک و نوزاد دارم. زیاد نمیتونم پیاده روی کنم. مسیرش چطوریه. با ماشین میشه تا دم تلکابین رفت؟ یا باید کلی پیاده روی و سربالایی و پله بریم؟ بعد برگشت چطوریه؟ ماشین رو به جا پارک میکنیم . نمیدونم برگشت چطوری میشه.

کسی میدونه راهنمایی کنه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا جای تله کابین با ماشین میره اونجا سوار تله کابین شی میبرن تا بالای کوه یه ساعت میتونی وایسی اون ب ...

ما دفعه اولمون بود رفته بودیم آشنایی نداشتیم با تلکابین 

همونجوری نشستیم رفت بالا دیدیما همه دارن پیاده میشن میرن می‌گردن ما همونجوری نشستیم دور زد اومدیم پایین 😂😂

ما دفعه اولمون بود رفته بودیم آشنایی نداشتیم با تلکابین  همونجوری نشستیم رفت بالا دیدیما همه د ...

منم همینطور حالا مامان من می‌ترسید سوار نشد بعد رسیدیم اونجا دیدیم گوشی هم آنتن نداره یه نیم ساعت وایستادیم اومدیم دیدیم مامانم نگران وایستاده میگه فک کردم سقوط کردین 

من دوهفته پیش اونجا بودم 

یه کم راهنمایی می‌کنی. بچه باهامون هست سه تا. و یه نوزاد. تا تلکابین پیاده یا پله زیاد هست؟ یا با ماشین تا نزدیک تله کابین میشه رفت؟

بعد برا برگشت داستان چطوریه. رفت و برگشت سوار تله کابین میشیم؟

اگه نه پس چطوری برمیگردیم دم ماشین؟

بلیت تله کابین رو هم می‌دونی عزیزم؟ 

تا جای تله کابین با ماشین میره اونجا سوار تله کابین شی میبرن تا بالای کوه یه ساعت میتونی وایسی اون ب ...

یعنی رفت و برگشت با تله کابین؟ با همون بلیطی که براش خریدیم؟ هزینه اش رو هم میدونی؟ ممنون عزیزم

من رفتم خیلیی خوبه 

فقط یه چیز گرم برا بچت ببر میری بالا اونجا سرده 

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     
دختر اینقد نگران نباش حالا برین ببینین چی به چیه چیکار باید بکنین

آخه خواهر ۴ تا بچه کوچیک رو نمیشه زیاد راه برد. خودمم دیسک کمر دارم نمی‌توانیم پیاده روی کنم.

تله کابین تهران نمیتونم برم چون پله و سربالایی زیاد داره برای من سخته. بعد همسر هواسش به اون سه تا باید باشه من نوزاد به بغل. اگه پیاده روی و پله زیاد داشته باشه کلا ترجیح میدم نرم. همسر گیر داده بریم

آخرین بار رفتم بسته بود .رفتم تله کابین رامسر

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴