من بچه کوچک و نوزاد دارم. زیاد نمیتونم پیاده روی کنم. مسیرش چطوریه. با ماشین میشه تا دم تلکابین رفت؟ یا باید کلی پیاده روی و سربالایی و پله بریم؟ بعد برگشت چطوریه؟ ماشین رو به جا پارک میکنیم . نمیدونم برگشت چطوری میشه.
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
من هفته پیش اونجا بودم نفری190 اگر تا 10 صبح بری ماشین میشه بره تا دم ساختمان تله کابین پیاده روی نداره میری بالا پیاده میشی یکساعت اونجا دوباره سوار میشی میایی تا پایین
آخه خواهر ۴ تا بچه کوچیک رو نمیشه زیاد راه برد. خودمم دیسک کمر دارم نمیتوانیم پیاده روی کنم. تله ک ...
تا جلوی خود تله کابین میتونید با ماشین برید ...سوار تله کابین که شدید میرید بالای کوه .اونجا یه ساعت برای گردش بهتون زمان میدن ...(اون بالا خیلی سرده حتما لباس گرم بردارید /.///بعد از یک ساعت و یا کمتر میتونید با همون تله کابین برگردید و دیگه بلیط جدید نمیخواد ....
من چون قبلا رفتم نمیدونم الان قیمت بلیطش چنده ...
منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
آخه خواهر ۴ تا بچه کوچیک رو نمیشه زیاد راه برد. خودمم دیسک کمر دارم نمیتوانیم پیاده روی کنم. تله ک ...
اهاا
عکساشو ببین تو نت اونجوری که فکر میکنی نیست یه پارکه پله و فلان نداره تو یه جای صاف سوار میشی اون بالا دیگه چون ما پیاده نشدیم نمیدونم مسیرش چجوریه ولی اگه همینجوری بری برگردی خیلی راحته